Το «F+W», ένα εστιατόριο με δυναμική γαστρονομική παρουσία, βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο, έκλεισε τον κύκλο του κι ο Γάλλος σεφ ετοιμάζεται να μας συστήσει ένα αληθινό γαλλικό μπιστρό.

Τα πολυσύνθετα «σπονδυλωτά» πιάτα του Olivier Campanha ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα στιγμιότυπα της γαστρονομικής Αθήνας και θα μας λείψουν τώρα που το «F+W» έκλεισε τον κύκλο του.

Ο Γάλλος σεφ ήδη ετοιμάζει την επόμενη του κίνηση, λίγο διαφορετική αυτή τη φορά: έχει στόχο να βάλει στο γευστικό χάρτη της πόλης ένα αληθινό μπιστρό a la Parisienne, με αναγνωρίσιμες –ένα μοσχαρίσιο ταρτάρ, ή ένα φουαγκρά σοτέ με αχλάδι– ελαφρώς «πειραγμένες» όμως, γεύσεις, με ανάλαφρο, ζεστό, προσιτό χαρακτήρα και αυθεντικά γαλλική εσάνς. Θα το δούμε κάποια στιγμή το επόμενο δίμηνο, κατά πάσα πιθανότητα στο κέντρο.

Πηγή: athinorama.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις