“Αν η αξιολόγηση δεν κλείσει και συμπέσει με τον χρόνο όπου οι δυνατότητες προς τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων και αναφέρομαι σε πληρωμή τόκων και χρεολυσίων, (δεν επαρκέσουν), δηλαδή αν είτε μετά τον Φεβρουάριο ή Μάρτιο δεν βρούμε λύση, τότε μονόδρομος είναι η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία” δήλωσε βουλευτής των ΑΝΕΛ σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Β. Ελλάδας.
Ο Κώστας Κατσίκης σημείωσε ότι “ελπίζει να πρυτανεύσει η λογική στην Ευρώπη”.
Έκανε λόγο για παραμύθια όσον αφορά την επιμήκυνση του χρέους και σημείωσε: “Άρα λοιπόν και η επαναφορά στο εθνικό νόμισμα, είναι σενάριο που δεν μπορεί να το αποκλείσει κανείς, γιατί δεν βλέπω και τίποτε άλλο”.


Για την σκοπιανή προκλητικότητα, ανέφερε πως “αν νομίζουν ότι τα εδάφη τους πρέπει να λέγονται Μακεδονία, τότε να προσθέσουμε στην ελληνική γη στα ελληνικά εδάφη τα Σκόπια ως Μακεδονία να τη θεωρήσουμε ως μια ακόμη αλύτρωτη πατρίδα για μας και με την σκέψη πάλι να γίνει δική μας να αναμένουμε να ωριμάσει ο χρόνος”.

“Εννοώ, αν εκείνοι πιστεύουν ότι τα Σκόπια είναι Μακεδονία, τότε όπου Μακεδονική γη, ελληνική γη και ο νοών νοείτο” σημείωσε.


Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις