Σε τρεις άξονες κινούνται οι έρευνες των αξιωματικών της Ασφάλειας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δολοφόνου, ο οποίος έχει επιτεθεί σε δύο οδηγούς ταξί, σκοτώνοντας τον ένα και τραυματίζοντας τον άλλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαλευκάνουν εάν ο δράστης χρησιμοποίησε τις ηλεκτρονικές εφαρμογές των smartphones για τον εντοπισμό οδηγών ταξί, που κινούνται στην ίδια περιοχή, βλέποντας το αυτοκίνητο, τη φωτογραφία και τα πλήρη στοιχεία του οδηγού.

Ο δεύτερος άξονας ερευνών έχει να κάνει με το ενδεχόμενο ο μανιακός δολοφόνος με την κουκούλα να είναι πρώην ταξιτζής που για κάποιο λόγο “μίσησε” τους συναδέλφους του και θέλησε να εκδικηθεί. Γι’ αυτό ξεσκονίζουν τα αρχεία όλων όσων δούλεψαν τον τελευταίο χρόνο ως οδηγοί ταξί.

Τέλος, ο τρίτος άξονας ερευνών στρέφεται στο προφίλ των δύο θυμάτων, σε τυχόν κοινά σημεία από το παρελθόν τους. Για παράδειγμα και οι δύο οδηγοί που έπεσαν θύματα χρησιμοποιούσαν ταξί μάρκας Mercedes, ενώ ένας από τους δυο είχε εμπλακεί στο παρελθόν σε ένα συμβάν που τον οδήγησε στις δικαστικές αίθουσες.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις