Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί δεν θα πουλήσουν το κτήμα τους Miraval στην Προβηγκία, παρά το επικείμενο διαζύγιο τους, και μάλιστα έχουν κυκλοφορήσει ένα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Miraval.

Ο Marc Perrin
, ιδιοκτήτης του Château de Beaucastel στο Ροδανό, ο οποίος κάνει τα κρασιά Miraval, σε συνεργασία με τον Pitt και την Jolie, έσπευσε να εξαφανίσει τις φήμες για πώληση.

“Οι φήμες για την πώληση του Κτήματος είναι ψευδείς. Είναι μια επένδυση για την οικογένεια και τα παιδιά. Εμπλέκονται σε όλες τις πτυχές της λειτουργίας της περιουσίας”, δήλωσε ο Perrin.

«Έχουμε μακροπρόθεσμα σχέδια και έχουμε μόλις κυκλοφορήσει την τελευταία φουρνιά Miraval ροζέ « εμφιαλωμένο από τους Pitt, Jolie και Perrin »στην ετικέτα,” πρόσθεσε.

Οι Pitt και Jolie αγόρασαν το 500 στρεμμάτων Miraval το 2011 για 60 εκατομμύρια $. Το κτήμα βρίσκεται στη Coteaux Varois-en-Provence και Côtes de Provence, ονομασίες προέλευσης, με τα πρώτα 6.000 μπουκάλια του Miraval Ροζέ 2012 να ξεπουλιούνται σε πέντε ώρες.

Ένα μείγμα από Grenache, Syrah, Cinsault και Rolle, το κρασί έγινε το πρώτο ροζέ που εμφανίστηκε στην ετήσια Top 100 λίστα του Wine Spectator με τα πιο συναρπαστικά κρασιά της χρονιάς.

Το κτήμα παράγει σήμερα τρία κρασιά: ένα ροζέ και δύο λευκά, με ένα κόκκινο Provence φτιαγμένο από Syrah, Mourvedre και Cabernet Franc να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η τελευταία κυκλοφορία Miraval είναι ένα βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που γίνεται από ένα μείγμα από ελιές που καλλιεργούνται στο κτήμα και βιολογικές ελιές που καλλιεργούνται σε παρόμοια, υψηλής ποιότητας terroir.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους παραγωγής, το λάδι είναι “όμορφα ομαλό με νότες αμυγδάλου, φουντουκιού και μαγειρεμένη αγκινάρα, και μια επίμονη και πικάντικη πιπεράτη αίσθηση στον ουρανίσκο που προσφέρει αρώματα φρεσκοκομμένου χόρτου».

Το λάδι βγήκε για πώληση στην τιμή των € 29 το μισό λίτρο.

Στεγάζεται σε ένα μαύρο κεραμικό μπουκάλι για να προστατεύσει το υγρό από τις ακτίνες UV-A και UV-B, έτσι ώστε να μένει φρέσκο ​​για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Πηγή: krasiagr.com

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις