Αναρωτιέστε πώς θα είναι το φλερτ στο μέλλον;

Σε αυτή την αναζήτηση έχουν αποδυθεί τέσσερις σπουδαστές καινοτόμας μηχανικής ντιζάιν στο Royal Gollege of Art. Πρόκειται για τους Huishan Ma, Jonathan Rankin, Lyle Baumgarten και Maria Apud Bell.

Κι εξέλιξαν μια προσθήκη στο ένδυμα η οποία ακούει στο όνομα «ripple» (κυματισμός).

Το εν λόγω ένδυμα έχει τη δυνατότητα να υπολογίσει ποιος μέσα στο δωμάτιο όπου βρίσκεστε δείχνει ενδιαφέρον για σας και να δώσει αισθητηριακό feedback όταν εντοπίσει κάποιον.

Αν η έλξη είναι αμοιβαία, τότε τα «πλοκάμια» του ripple κινούνται προς την κατεύθυνση του -φλογερού; όλο υποσχέσεις;- βλέμματος.

«Το “Ripple” είναι ένα αξεσουάρ το οποίο ενθαρρύνει την εμπειρία του φλερτ στην καθημερινότητα, σαρώνοντας το περιβάλλον σας για να εντοπίσει ποιος έλκεται από σας. Διευρύνει την αντίληψη των γυναικών, δίνοντάς τους φυσικές αισθήσεις για να υποδείξει ποιος δείχνει ενδιαφέρον γι’ αυτές. Αν το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο, αντιλαμβάνεται αυτές τις φυσικές αντιδράσεις και ενισχύει τη γλώσσα του φλερτ, κινούμενο ανάλογα με το βλέμμα του ενδιαφερόμενου» εξηγούν, στο Designboom, οι τέσσερις επινοητικοί μηχανικοί ντιζάιν.

Προς το παρόν, τεστάρουν το «Ripple» ως πρωτότυπο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις