Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση του τραγικού τροχαίου στην Εθνική, που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, ανάμεσα τους και ένα μικρό παιδί. 
Οι τοξικολογικές εξετάσεις σε πρώτη φάση έδειξαν ότι ο 24χρονος οδηγός της Πόρσε δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ ενώ οι αναλύσεις συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν είχε κάνει χρήση άλλων ουσιών. 
Από τις αρχές της εβδομάδες ξεκίνησαν οι κλήσεις για κατάθεση μαρτύρων. Έτσι από τα γραφεία της Τροχαίας πέρασαν οι γονείς του συνοδηγού της Πόρσε Ανδρέα Γεωργακόπουλου, οι οποίοι κατέθεσαν όσα γνώριζαν και, σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, έδειξαν διατεθειμένοι να ψάξουν δικαστικά για να βρουν ποιος ευθύνεται για το θάνατο του παιδιού τους. 
Παράλληλα, οι αξιωματικοί της Τροχαίας επικοινώνησαν με τον ποδοσφαιριστή Σίλβα Κλέιτον ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο και τον ενημέρωσαν για το πότε πρέπει να κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση, καθώς ο Βραζιλιάνος παίκτης ήταν ο άνθρωπός που πέρασε οκτώ λεπτά μετά το φονικό τροχαίο από το σημείο, σταμάτησε και συνομίλησε με τον τραγικό πατέρα
Παράλληλα, η Τροχαία περιμένει απαντήσεις από τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία για το ποια είναι τα συνεργεία που συντηρούσαν το αυτοκίνητο, πριν απευθυνθεί στον πατέρα του οδηγού της Πόρσε, για τις περαιτέρω λεπτομέρειες. 
Από την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας, αναμένεται να περάσουν όλοι όσοι έχουν οποιαδήποτε εμπλοκή με το δυστύχημα. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πηγές από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, φαίνεται ότι η αιτία του τροχαίου είναι το σκάσιμο του πίσω δεξιού ελαστικού το οποίο άρχισε να χάνει αέρα ένα χιλιόμετρο πριν το σημείο εκτροπής, όμως οι αξιωματικοί της Τροχαίας δεν είναι ακόμα σε θέση να πουν με βεβαιότητα γιατί το λάστιχο στο 82.4 χιλιόμετρο άρχισε να ξεφουσκώνει. Πρόκειται για υπερθέρμανση λόγω της παλαιότητας ή για κάποιο αντικείμενο που βρέθηκε στο δρόμο; 
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις