Οι αστυνομικές αρχές που ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο τέταρτος ληστής έφυγε ανενόχλητος απ’ το διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο, εξετάζουν τώρα το ενδεχόμενο ο κακοποιός να κρυβόταν και σε άλλο σημείο του σπιτιού και όχι μόνο στη ντουλάπα. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, βρέθηκε σφαίρα από 38άρι περίστροφο μέσα στην ντουλάπα του διαμερίσματος του 8ου ορόφου, που δεν ταιριάζει με τα όπλα των υπολοίπων τριών ληστών που βρέθηκαν πεταμένα στο διαμέρισμα, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι για αρκετή ώρα ο ληστής κρυβόταν με το όπλο στα χέρια και εφεδρικές σφαίρες στο χέρι έτσι ώστε αν χρειαζόταν να το ξαναγεμίσει. 
Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος άνοιγε την πόρτα της ντουλάπας ενδεχομένως να δεχόταν τα πυρά του δράστη. 
Από την μέχρι στιγμής έρευνα, εκτιμάται ότι ο κακοποιός δεν βρισκόταν για 14 ώρες μέσα στην ντουλάπα. Αρχικά προσπάθησε να διαφύγει χωρίς επιτυχία, στη συνέχεια φέρεται να έμεινε για αρκετή ώρα πιθανότατα στο πατάρι του διαμερίσματος. 
Περίμενε να φύγουν οι αστυνομικοί που ερευνούσαν το χώρο και να ηρεμήσουν τα πράγματα για να βρει την ευκαιρία να εξαφανιστεί. Έτσι, όταν άδειασε το διαμέρισμα βγήκε από την κρυψώνα και μπήκε στη ντουλάπα μέχρι να κοιμηθούν όλοι. 
Όμως η φυσική του ανάγκη τον πρόδωσε αφού η έντονη μυρωδιά οδήγησε τον γιο της 66χρονης γυναίκας να ανοίξει τη ντουλάπα, απ’ την οποία βγήκε ο δράστης και απειλώντας τους με το όπλο κατάφερε να διαφύγει. 
Υπολογίζεται, βάσει των εκτιμήσεων των αστυνομικών, ότι μέσα στη ντουλάπα δεν πρέπει να έμεινε πάνω από τρεις με τέσσερις ώρες. 
Αξίζει να σημειωθεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, ότι η αρχική αισιοδοξία των αστυνομικών για την άμεση ταυτοποίηση του κακοποιού δεν φαίνεται να επαληθεύεται, καθώς λόγω της κουκούλας που φορούσε, δεν διακρίνεται το πρόσωπό του ενώ μέχρι στιγμής αποτυπώματα και DNA δεν έχουν ταυτοποιηθεί.    
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις