Μία ανάρτηση στο Facebook που προειδοποιούσε για έναν άνθρωπο με επικίνδυνη συμπεριφορά στη Δάφνη, εξετάζει η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες. Την είχε κάνει μία κοπέλα που αναζητούσε εργασία, έξι μήνες πριν τον βιασμό και την φρικτή κακοποίηση της 20χρονης φοιτήτριας από έναν 52χρονο.
 
Σύμφωνα με το Protothema.gr, η ανάρτηση έγινε τον Δεκέμβριο του 2016.
Εφιστούσε την προσοχή σε άλλες γυναίκες, περιγράφοντας την αγγελία και τί συνέβη όταν πήρε τηλέφωνο.
Όπως αναφέρει: “Πήρα τηλέφωνο για την αγγελία, απάντησε άντρας ηλικίας γύρω στα 50 αν κατάλαβα σωστά απ τη φωνή του, και ισχυρίστηκε πως είναι ξάδερφος της ενδιαφερόμενης, η οποία λείπει για λίγες μέρες στο εξωτερικό. 
Με ρώτησε μόνο την ηλικία μου (ούτε επαγγελματική εμπειρία, ούτε σχέση με ΑΜΕΑ) και θέλησε να πάω στο σπίτι του σήμερα να μιλήσουμε. Όταν τον ρώτησα τη διεύθυνσή του, μου είπε να κατέβω στο μετρό του Αγ. Δημητρίου και μετά να του τηλεφωνήσω ώστε να μου εξηγήσει πώς να πάω για να τον βρω.
Σήμερα, ημέρα της συνάντησης, υποψιασμένη πως υπάρχει πρόβλημα, δύο ώρες πριν το ραντεβού μας, του τηλεφώνησα, και με το πρόσχημα πως θα με μετέφερε ένας φίλος με αμάξι στο σπίτι του, ξαναζήτησα να μάθω την ακριβή του διεύθυνση. 
Αυτός αρνήθηκε πεισματικά να μου την δώσει, λέγοντάς μου πως θα με παραλάβει ο ίδιος απ το μετρό, αραδιάζοντάς μου τα εξής επιχειρήματα: 
– δεν θέλω να σε φέρει κανείς με αμάξι, γιατί θέλω να μάθεις τη διαδρομή με το μετρό
-δεν θέλω να σε περιμένει κανείς να σε παραλάβει για να γυρίσεις, γιατί θα αγχωθώ
Ερωτήσεις: 
– ο φίλος σου που θα σε φέρει, θα είναι μαζί σου;
– ο φίλος σου που θα σε φέρει, θα σε περιμένει να φύγεις; (…) 
  
Ο άνθρωπος αυτός, είναι ένας επίδοξος βιαστής, που χρησιμοποιεί αγγελίες εύρεσης εργασίας, ώστε να κεντρίσει υποψήφια θύματα. Επικοινώνησα με την (σ.σ. το όνομα της εταιρείας αγγελιών)  αναφέροντας το περιστατικό ώστε να κατεβάσουν την αγγελία του, και μ ενημέρωσαν πως χωρίς εισαγγελική παρέμβαση αυτό δεν γίνεται. 
Επικοινώνησα με την αστυνομία, και μου είπαν πως το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να καταθέσω μήνυση- το οποίο βέβαια συμπεριλαμβάνει τη γνωστοποίηση όλων των στοιχείων μου στον επίδοξο βιαστή.
Εγώ δεν έπαθα κάτι- εκτός από το ότι για μια ακόμα φορά αντίκρισα την περίπτωση του βιασμού. 
Ανά πάσα στιγμή οποιαδήποτε γυναίκα όμως είναι πιθανό να βιαστεί (…) και από κάποιον που μεθοδικά έχει δομήσει πλάνο απάτης μέσω μιας αγγελίας. Απευθυνόμενος σε όποια γυναίκα ψάχνει αντίστοιχη εργασία.
Οποιαδήποτε στιγμή ο βιασμός καραδοκεί”.
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις