Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 38χρονος γιατρός, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης Γεωργιανής, το πτώμα της οποίας βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, σε γκρεμό, στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

Οι κρατούμενοι των φυλακών Διαβατών -ειδικά οι συμπατριώτες του θύματος- του επιτέθηκαν, γεγονός που τον σόκαρε, όπως δήλωσε η δικηγόρος του.

Στην απόφαση για την προφυλάκισή του γιατρού, σημαντικό ρόλο έπαιξαν και τα νέα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, βρέθηκε ίχνος DNA της 36χρονης γυναίκας στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου, γεγονός που δεν αφήνει καμία αμφιβολία περί ανάμιξης του γιατρού στη δολοφονία.

Ο κατηγορούμενος, ειδικευόμενος αγγειοχειρουργός στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της τρίωρης απολογίας του σε τακτική ανακρίτρια της Θεσσαλονίκης, αρνήθηκε τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της περιύβρισης νεκρού που του αποδίδονται, ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι υπήρχε ερωτικό ενδιαφέρον από την πλευρά της 36χρονης προς εκείνον.