Για “στιγμές ντροπής” στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής και σκόπιμες προκλητικές ενέργειες του συμβούλου, Θάνου Τζήμερου, προκειμένου να βρεθεί στην “επικαιρότητα” κάνουν λόγο ο Γραμματέας και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν χθες Πέμπτη στην αίθουσα. 
Μιλώντας στον Real FM, ο πρόεδρος, Θεόδωρος Σχινάς, δήλωσε πως ο συγκεκριμένος σύμβουλος έχει προκαλέσει επανειλημμένα, όχι με πολιτικές τοποθετήσεις αλλά με προσωπικές επιθέσεις, προκειμένου “να προκαλέσει αντιδράσεις” και να βρεθεί με τον τρόπο αυτό στην επικαιρότητα.
Πρόσθεσε πως ο κ. Τζήμερος ξεκίνησε να σχίζει αφίσες που είχαν αναρτήσει εργαζόμενοι της Περιφέρειας, οι οποίοι είχαν συνεδριάσει νωρίτερα και σημείωσε: “Μπήκε στην αίθουσα ενώ είχε ξεκινήσει η συνεδρίαση για τους δασικούς χάρτες και προπηλάκισε την κ. Μπαλού και όλους τους υπόλοιπους και μας αποκάλεσε φασίστες“.
Δήλωσε πως ο ίδιος συνέχισε να σχίζει τις αφίσες του ΚΚΕ. “Αρνείται το δικαίωμα της έκφρασης, θεωρεί ότι πρόκειται για αφισορρύπανση και πως έχει δικαίωμα να τις κατεβάζει. Έχει κάνει το ίδιο και στο παρελθόν. Επιδιώκει την ένταση και τελικά πετυχαίνει να βρίσκεται στην επικαιρότητα”, ανέφερε.
Ερωτηθείς αν ο κ. Τζήμερος προπηλάκισε την κ. Μπαλού του ΚΚΕ απάντησε θετικά. “Την προπηλάκισε λεκτικά και όποιος προσπαθούσε να τον ηρεμήσει, βρέθηκε και αυτός απέναντί“. Στην ερώτηση αν είδε τον κ. Τζήμερο να χειροδικεί κατά της κ. Μπαλού, απάντησε ότι “η κ. Μπαλού το κατήγγειλε”.

  
“Χθες στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής έζησα στιγμές ντροπής. Bρισκόμενος στο Προεδρείο ήμουν σε θέση να παρακολουθώ όλη την αίθουσα. Ο Τζήμερος χειροδίκησε στην κα Μπαλού. Οι ερμηνείες και τα λόγια είναι περιττά” γράφει στο Facebook ο Γραμματέας του Συμβουλίου.
Ο Γεώργιος Βλάχος, είναι περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης “Αττική 180ο” και είναι εκλεγμένος με τον Γιώργο Κουμουτσάκο. 
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις