Για ψαλίδισμα του κράτους πρόνοιας αλλά και όλων των δικαιωμάτων των εργαζομένων έκανε λόγο ο εισηγητής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Κουτσούκος, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για μετάλλαξη και υποστηρίζοντας ότι αθέτησε όλες τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις που είχε δώσει στον ελληνικό λαό.
«Εμείς έχουμε το πολιτικό θάρρος να καταψηφίσουμε μέτρα και αντίμετρα αυτού του 4ου μη νομιμοποιημένου και δεσμευτικού μνημονίου που παρατείνει τη λιτότητα και να αντιπροτείνουμε μια νέα πολιτική πρόταση. Μια νέα οικονομική πρόταση, με μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων και με ένα σταθερό φορολογικό σύστημα, ώστε να πάμε σε ανάπτυξη και να βγάλουμε τη χώρα από την καταβύθιση και την καταβαράθρωση όπου την οδηγείτε», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούκος κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής, του νομοσχεδίου με τα μέτρα και αντίμετρα της συμφωνίας για το κλείσιμο της αξιολόγησης. 
Απευθυνόμενος δε, στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Θα σας αφήσουμε να πανηγυρίζετε και να πάτε στα χωριά σας. Όταν τελειώσει αυτό το έργο, πολλοί συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι στην Ελλάδα αλλά κάπου αλλού θα είναι και θα απολαμβάνουν τις διακοπές τους».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις