“Καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση ενάντια στον Λουκά Παπαδήμο. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον ίδιο και τους ανθρώπους που τον συνόδευαν” αναφέρει σε μήνυμά του στο Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παίρνει μέρος στην Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.
Εκφράζουμε οργή και οδύνη για την άνανδρη τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης έξω από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
“Εύχομαι στον ίδιο και σε όλους τους τραυματίες ταχεία και πλήρη ανάρρωση» ανέφερε και υπογράμμισε πως «η αντιμετώπιση της τρομοκρατίας θα πρέπει να γίνει πρώτη πολιτική προτεραιότητα διότι οι τρομοκράτες είναι εχθροί της Δημοκρατίας”, πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.
“Καταδικάζουμε απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και των συνεργατών του. Τους ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και σημειώνει ότι “είχαμε έγκαιρα επισημάνει την ανάγκη προστασίας στόχων από την δράση της νέας τρομοκρατίας και των μεθόδων που χρησιμοποιεί με τους παγιδευμένους φακέλους”.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι “η σημερινή επίθεση επιβάλλει τη λήψη πρόσθετων μέτρων. Πολίτες και πολιτικές δυνάμεις του τόπου, πρέπει να παραμείνουμε αποφασιστικοί και ενωμένοι στο θέμα της αντιμετώπισης της τρομοκρατίας, για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας μας”.
   
Την ανακούφισή του για το γεγονός ότι όλοι οι τραυματίες είναι εκτός κινδύνου, εξέφρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης εξερχόμενος από το νοσοκομείο και μετά την ενημέρωση που είχε από τους γιατρούς.
“Πέρα από την αυτονόητη καταδίκη αυτής της δολοφονικής επίθεσης θα πρέπει να σκεφτούμε όλοι μας και οι πολίτες αλλά και οι πολιτικοί ποιος οπλίζει τα χέρια αυτών των δολοφόνων” τόνισε και πρόσθεσε ότι το μίσος και ο διχασμός που σπέρνουν κάποιοι στην ελληνική κοινωνία απερίσκεπτα, έχει ως αποτέλεσμα κάποιοι να νοιώθουν ότι μπορούν να στοχοποιούν και να προσπαθούν να δολοφονήσουν ανθρώπους. 
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις