Διευκρινίσεις για προβλήματα που σημειώθηκαν στα Επείγοντα του Ευαγγελισμού τη χθεσινή ημέρα, δίνει η ΠΟΕΔΗΝ με ανακοίνωσή της, αναφέροντας πως και το τρομοκρατικό χτύπημα με θύμα τον Λουκά Παπαδήμο, αλλά και μία έκτακτη ανάγκη που αντιμετώπιζε συγγενής του αρχηγού της Χ.Α., ήταν οι αιτίες.
Σύμφωνα με την Ένωση, από τις 3 ως τις 6 το απόγευμα στα Επείγοντα βρισκόταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος.
“Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής συνοδευόταν από αυξημένο αριθμό εύσωμων συνοδών, ενοχλώντας ασθενείς και παρεμποδίζοντας το προσωπικό να κάνει τη δουλειά του. Εύσωμα στελέχη της Χρυσής Αυγής παραμένουν έξω από το Νοσοκομείο και μπαινοβγαίνουν εναλλάξ στους διαδρόμους του 10ου ορόφου που νοσηλεύεται η συγγενής του αρχηγού τους, ενοχλώντας και παρεμποδίζοντας σε μεγάλο βαθμό το έργο των εργαζομένων”.
Στη συνέχεια προέκυψε η επίθεση και η μεγάλη κινητοποίηση και το πρόβλημα επιδεινώθηκε.
Ως αποτέλεσμα επιβαρύνθηκε το Αττικό που είχε εφημερία.
“Στην εφημερία του ΑΤΤΙΚΟΥ Νοσοκομείου χθες Πέμπτη 25/5/2017 έγινε χαμός. Όπως πάντα στις εφημερίες. Προσήλθαν 900 περιστατικά και πραγματοποιήθηκαν 200 εισαγωγές. Όσες γίνονται κατά μέσο όρο σε κάθε εφημερία.
Πλημμύρισαν οι διάδρομοι των κλινικών με ράντζα. Που είναι το Νοσοκομείο ΛΟΙΜΩΔΩΝ που άνοιξε όπως λέει η κυβέρνηση στα ψέματα; Η κατάσταση στις εφημερίες του ΑΤΤΙΚΟΥ είναι ανυπόφορη. Κρίμα για τους ασθενείς!!!”, αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ στην ίδια ανακοίνωση.
Φωτογραφίες από Antenna
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις