Πολιτικές αποδοκιμασίες και μάλιστα κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ακούστηκαν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ενώ ο κ. Τσίπρας διέσχιζε τον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης Αθηνών για να παρευρεθεί στην εξόδιο ακολουθία, η οποία γίνεται με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού.

Κατά την άφιξη του κ. Τσίπρα ακούστηκε μερίδα από οπαδούς της ΝΔ να τον αποδοκιμάζει.
Ο πρωθυπουργός μπήκε στον ναό, όπου έσφιξε το χέρι του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη και του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του, ενώ χαιρέτισε και άλλους μεταξύ των οικείων και άλλων παριστάμενων.

«Καταδικάζουμε με τον πιο σαφή τρόπο τις όποιες αποδοκιμασίες υπήρξαν σε βάρος του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα. Δεν συνάδουν ούτε με το ήθος, ούτε με το ύφος της παράταξης και, προφανώς, ούτε με τη στιγμή», ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Βίντεο από το Cnn.gr

Στον αντίποδα, θερμή υποδοχή επιφύλαξε μερίδα των παριστάμενων στον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, που επίσης βρέθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών για να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα. Ο κ. Καραμανλής χαιρέτισε αρκετούς από τους παριστάμενους και μπήκε στο ναό για την εξόδιο ακολουθία.

Θερμή υποδοχή επιφύλαξε επίσης μερίδα των παρευρισκόμενων στον πρώην βασιλιά Κωνσταντίνο που έφτασε στην Μητρόπολη με τη σύζυγό του και μάλιστα δάκρυσε μπροστά στο φέρετρο του Κ. Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις