Αλγεινές εντυπώσεις προκαλεί η τοποθέτηση του υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μπαλάφα, όσον αφορά το τραγικό συμβάν του θανάσιμου τραυματισμού του μαθητή στο Μενίδι.  
Ο κ. Μπαλάφας μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στην προσπάθεια του να προβάλλει τις προσπάθειες της κυβέρνησης και του καθ’ ύλην αρμόδιου υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Τόσκα, να μειώσει την εγκληματικότητα, χαρακτήρισε το γεγονός ως «στραβή»
Συγκεκριμένα, είπε πως «δεν είμαι ειδικός σε θέματα ασφάλειας και προστασίας του πολίτη, νομίζω όμως ότι τα τελευταία χρόνια και από τα στοιχεία τα οποία επανειλημμένα με διάφορες αφορμές έχει παρουσιάσει στη Βουλή ο κ. Τόσκας δείχνει όχι μία έξαρση της εγκληματικότητας και μια αντιμετώπιση της παραβατικότητας-εγκληματικότητας με έναν σχετικά αποτελεσματικό τρόπο».
Συνεχίζοντας πρόσθεσε πως «αυτό δεν αναιρεί ή δεν μπορεί να εμποδίσει ή δεν αποκλείει το γεγονός να έχουμε μία ας το πούμε λαϊκά μια στραβή σαν αυτό που συνέβη στο Μενίδι».
«Φυσικά υπάρχουν τα γεγονότα που ακολούθησαν το θανάσιμο αυτό χτύπημα στο παιδί με τους κουκουλοφόρους και λοιπά. Είναι ζητήματα αυτή τη στιγμή στα χέρια της αστυνομίας. Τι άλλο να πω εγώ…», κατέληξε.
Το απόσπασμα από τον ΣΚΑΪ

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις