Νέα στοιχεία προκύπτουν στην υπόθεση βιασμού 22χρονης φοιτήτριας στη Λέσβο. Ο 33χρονος υπάλληλος σεκιούριτι κατά την απολογία του όχι μόνο δεν αποδέχθηκε τις κατηγορίες για το βιασμό αλλά προχώρησε μαζί με την εταιρεία στην οποία εργάζεται σε μήνυση για ψευδή καταμήνυση σε βάρος της φοιτήτριας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το lesvospost.com, ο 33χρονος γνωριζόταν εδώ και καιρό με την 22χρονη και είχαν ανάπτυξη φιλική σχέση. 
Όπως αναφέρει, δε, σε σχετικό δημοσίευμα το LesvosNews.net o 33χρόνος έχει αρνηθεί οποιαδήποτε (-)ουαλική επαφή με τη φοιτήτρια και υποστήριξε ότι βρέθηκε στο δωμάτιο της όταν του ζήτησε να ελέγξει ένα υδραυλικό πρόβλημα στο δωμάτιο της εστίας.
Σημειώνεται ότι η ιατροδικαστική απόφαση που βγήκε το βράδυ της Παρασκευής έδειξε καθαρή ενώ αναμένεται και η εξέταση DNA η οποία θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Ο βιασμός, σύμφωνα πάντα με την καταγγέλλουσα, έγινε τη Δευτέρα 19 Ιουνίου μέσα στις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστήμιου Αιγαίου στη Μυτιλήνη.
Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης και απολογήθηκε την Παρασκευή.
Κατά την είσοδο του 33χρονου στο δικαστήριο Μυτιλήνης είχε συγκεντρωθεί μερίδα «αλληλέγγυων» φοιτητών ζητώντας άμεση διερεύνηση της υπόθεσης.
Μετά από τετράωρη απολογία, ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 

Έντονες διαμαρτυρίες και επιθέσεις
Ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου πραγματοποίησαν διαδήλωση το βράδυ της Παρασκευής, μετά την απόφαση για τον 33χρονο.
Όπως δημοσιεύει το lesvospost.com, ορισμένοι φοιτητές επιτέθηκαν σχεδόν σε όλες τις καφετέριες στην προκυμαία Μυτιλήνης.
Φωνάζοντας συνθήματα έβαψαν τους τοίχους των καταστημάτων προκαλώντας και φθορές στις τζαμαρίες, ενώ δεν έλειψαν και στιγμές έντασης όταν θαμώνες και ιδιοκτήτες προσπάθησαν να τους σταματήσουν.
Πηγή: lesvospost.com, LesvosNews.net  
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις