Αλαλούμ στην Εθνική Οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων πριν την Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, λόγω της κινητοποίησης για την απεργία που πραγματοποίησε ο Δήμος Πατρέων με τη συμμετοχή χιλιάδων διαδηλωτών. Πάνω από μία ώρα περίμεναν οι διερχόμενοι οδηγοί με αποτέλεσμα λόγω της υπερβολικής ζέστης να ξεσπάσουν σε διαμαρτυρίες.
Πρόβλημα υπήρξε όμως και στο πορθμείο Ρίου – Αντιρρίου και στις δυο πλευρές, ενώ αρχικά είχε ειπωθεί πως θα υπήρχαν αυξημένα δρομολόγια, κάτι τέτοιο δεν έγινε. Αποτέλεσμα, να υπάρχει μόνο ένα καράβι στην γραμμή. Μέχρι και 3 ώρες περίμεναν κάποιοι για να μπορέσουν να φύγουν. Η ταλαιπωρία του κόσμου κράτησε μέχρι περίπου τη μία και μισή το μεσημέρι.
Την ίδια ώρα σε καταγγελίες κατά των ναυτεργατών της πορθμειακής γραμμής, προχώρησαν οι συμμετέχοντες στην κινητοποίηση του Δήμου. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, εγκλωβίστηκαν στο Αντίρριο, καθώς οι εργαζόμενοι δεν τους επέτρεπαν να επιβιβαστούν πεζοί, με το αιτιολογικό πως βάσει των κανονισμών ασφαλείας δεν μπορούν να “πάρουν” περισσότερο κόσμο από τον προβλεπόμενο.
Πηγή: tempo24.gr
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις