Σε μία δήλωση που προκάλεσε αίσθηση προχώρησε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, επισήμανε ότι με αφορμή τη “μείωση των εισφορών που πληρώνουν έμποροι, βιοτέχνες και επαγγελματίες”, τον σταμάτησε, όπως είπε, μηχανάκι στο δρόμο και του είπε ότι θεωρούν την κυβέρνηση ευεργέτες.
«Σας λέω γεγονότα, δεν σας λέω ότι πανηγυρίζουμε, αλλά ο κόσμος του ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο) θεωρεί πολύ θετικό μέτρο τη μείωση των ασφαλίστρων σε αυτές τις συνθήκες», πρόσθεσε.
Επίσης, αναφέρθηκε και στην αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς υποστηρίζοντας ότι οι πολίτες δεν εμπιστεύονται πια τη Δικαιοσύνη.
«Εσείς πιστεύετε ότι δεν πρέπει να μας προβληματίζει όταν δυστυχώς η Δικαιοσύνη είναι στον πάτο της επιλογής των πολιτών; Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής» ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Θέλει προσοχή από όλους μας στην κατεύθυνση να μην εξυπηρετούμε άλλους σκοπούς πέρα από την αυστηρή απόδοση και ερμηνεία του νομικού και θεσμικού μας πλαισίου, ίσως κάποιες στιγμές αυτό, στο όνομα κάποιας σκοπιμότητας, μπαίνει δεύτερο», κατέληξε.
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις