Ελεύθεροι αφέθηκαν οι γονείς του 18μηνου βρέφους, που το πρωί της Τρίτης μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στο Νοσοκομείο Λαμίας, έχοντας καταπιεί ναρκωτικό χάπι.
Σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση της ανακρίτριας και της εισαγγελέως, ο 23χρονος πατέρας του μωρού θα έχει επιπλέον την υποχρέωση να δίνει το «παρών» δύο φορές το μήνα στο ΑΤ Στυλίδας, ενώ του απαγορεύθηκε και η έξοδος από τη χώρα.
Επίσης, αποφασίστηκε να τους αφαιρεθεί προσωρινά η επιμέλεια μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις και να εξακριβωθεί η κατάσταση της υγείας τους.
Υπενθυμίζεται ότι τα δύο μεγαλύτερα αδελφάκια του μωρού ηλικίας 3,5 και 2,5 ετών βρίσκονται για εξετάσεις στην Αθήνα με την υποστήριξη του «Χαμόγελου του Παιδιού», όπου και θα παραμείνουν μέχρι να γίνουν όλες οι εξετάσεις που θα πιστοποιούν ότι είναι καλά στην υγεία τους και στη συνέχεια θα εκδοθεί οριστική απόφαση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γιατροί στο «Αγλαΐα Κυριακού» όπου νοσηλεύεται το 18 μηνών μωρό είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.
Τι υποστήριξαν οι γονείς
Οι γονείς αρνούνται ότι έδωσαν οι ίδιοι το ναρκωτικό χάπι στο παιδί τους, όπως φάνηκε και στις δηλώσεις τους λίγο πριν επισκεφθούν την εισαγγελέα. «Δεν έδωσα εγώ τα χάπια στο μωρό…», είπε ο 23χρονος πατέρας απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου.
Δείτε το βίντεο:
 
Σύμφωνα με τα όσα μας είπε η συνήγορος τους, Κλεονίκη Μπαλτά, το ίδιο υποστήριξαν και ενώπιον της εισαγγελέως.
Σύμφωνα με τον 23χρονο, τα συγκεκριμένα χάπια «Βουλμπεγκάλ» υπάρχουν στο σπίτι του γιατί προσπαθεί να απεξαρτηθεί από την ηρωίνη και το μπουκαλάκι το έριξε από το ράφι ο μεγάλος γιος. 
Εκείνος προσπάθησε να το μαζέψει, βρήκε ένα χάπι που είχε πέσει έξω κι άλλο ένα πρόλαβε και το πήρε το μωρό. Ο ίδιος προσπάθησε να το βγάλει από το στόμα του, αλλά η όποια ποσότητα πρόλαβε να λιώσει στο στοματάκι του, έκανε το κακό. 
Σημειώνουμε ότι το 3,5 χρονών αγοράκι δεν είναι βιολογικό του παιδί, ο ίδιος όμως υποστήριξε ότι το μεγαλώνει σαν δικό του όπως και τα άλλα δύο που έχει με τη 17χρονη.
Πηγή: lamiareport.gr
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις