Συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο Μαρκόπουλο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο πατέρας μιλώντας στους αστυνομικούς φέρεται να δήλωσε πως η σύζυγός του τον τελευταίο καιρό δεν έπαιρνε την φαρμακευτική αγωγή της και πως κατά πάσα πιθανότητα έκρυβε τα χάπια της, ενώ προσπαθούσε να τον πείσει πως έχει καρκίνο, όπως νόμιζε ότι έχει κι εκείνη. Μάλιστα φέρεται να του έλεγε να προετοιμάσουν και τον θάνατό τους.    
«Η σύζυγος μου, μου έλεγε ότι όλα είναι μάταια. Εμείς θα φύγουμε από τη ζωή, θα πεθάνουμε. Τι θα κάνουμε με την κόρη μας; Θα μείνει μόνη της σε αυτόν τον κόσμο και θα την εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε», φέρεται να δήλωσε ο ίδιος.
Σύμφωνα με τον πατέρα, η σύζυγός του είχε αποκτήσει εμμονή ότι ήταν σοβαρά άρρωστη, συγκεκριμένα ότι έπασχε από καρκίνο στο συκώτι. «Πήγαμε σε γιατρό και κάναμε εξετάσεις που έδειχναν ότι δεν είχε τίποτα. Επέμενε όμως. Μετά έλεγε ότι είχε καρκίνο σε άλλα σημεία του σώματος της. Τον τελευταίο μήνα προσπαθούσε να πείσει και εμένα ότι είμαι σοβαρά άρρωστος και εγώ. Και ότι έπρεπε να πάω σε γιατρό».
«Έβλεπα κάποιες περίεργες κινήσεις. Εξαφανίζονταν τα χάπια της. Πιστεύω ότι κάπου τα έκρυβε γιατί ίσως σκεφτόταν να αυτοκτονήσει με χάπια» αποκάλυψε. «Δεν φανταζόμουν ότι θα σκεφτόταν να κάνει κακό στο παιδί μας», σημείωσε.  
Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, μία φίλη της οικογένειας δήλωσε ότι η 54χρονη μητέρα φέρεται να αγαπούσε και να ανησυχούσε πολύ για την κόρη της. «Πάντα την απασχολούσε το μέλλον του παιδιού της. Συχνά αναρωτιόταν τι θα γίνει όταν εκείνη πεθάνει. Δεν γνώριζα ότι αυτό της είχε γίνει εμμονή που θα οδηγούσε στην τραγωδία».
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις