Σε κλίμα έντονης συγκίνησης συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην άτυχη Δώρα που βρήκε τραγικό θάνατο με 14 μαχαιριές μέσα στο Β΄ Νεκροταφείο.  
Ο πόνος ανείπωτος για την οικογένειά της.
Η μητέρα της έφτασε στο κοιμητήριο υποβασταζόμενη μαζί με τα αδέλφια της.
Ο πατέρας της κοπέλας έφτασε λίγο αργότερα και δήλωσε στις κάμερες:
«Είμαι χάλια. Θέλω να βρω αυτόν που δολοφόνησε το παιδί μου. Το παιδί μου πήρε στα χέρια του μεγάλες υποθέσεις, λίστα Λαγκάρντ και άλλες πολλές. Εσείς, ως δημοσιογράφοι μπορείτε να βοηθήσετε στις έρευνες. Η γυναίκα μου φταίει για όλα. Αν ήμουν εγώ στο σπίτι τα παιδιά θα ήταν ασφαλή, εγώ θα είχα τον έλεγχο. Αν το παιδί είναι αυτή την ώρα στο χώμα είναι εξαιτίας της γυναίκας μου».

Λίγο πριν το τέλος της εξόδιας ακολουθίας ο πατέρας της Δώρας ξέσπασε: «Κόρη μου κορούλα μου, σε έχασα, πιάστε τον δολοφόνο, θα τον κάνω κομμάτια».


Η μητέρα της φτάνει υποβασταζόμενη στο Β΄ Νεκροταφείο
“Ήταν μάνα για τα παιδιά μου”
Την Πέμπτη, η μητέρα της κοπέλας σε δηλώσεις της στις κάμερες έλεγε: «Ήταν μάνα για τα παιδιά μου. Η δεύτερη μάνα μας, έτσι τη λέγανε. Πιστεύω ότι το παιδί μου το σκότωσαν όχι για να το κλέψουν. Ήταν στημένο το έγκλημα. Την είχαν παρακολουθήσει. Το παιδί αυτό δεν ήταν ποτέ μόνο του. Μόνο όταν πήγαινε στο νεκροταφείο. Οι συνεργάτες της στη δουλειά πρέπει να ήταν οι τελευταίοι που την είδαν ζωντανή».

Η Α. Γερακούδη, διευθύντρια της Α’ ΔΟΥ Πειραιά, όπου εργαζόταν η άτυχη κοπέλα, συγκλόνισε στον επικήδειο που εκφώνησε: 
«Μας κέρδισες όλους. Με την αξία σου ”έχτισες” τη σταδιοδρομία σου. Πήρες ”άριστα” από όλους μας. Το γραφείο σου και η καρέκλα σου είναι άδεια. Δεν ακούμε το γέλιο σου και ψάχνουμε να σε βρούμε. Ντύθηκες νυφούλα και μας έστειλες προσκλητήρια να έρθουμε σήμερα, εδώ να σε αποχαιρετίσουμε. Θα είσαι στο παράδεισο τώρα και θα είσαι καλά. Κορίτσι μου, μας λείπεις πάρα πολύ. Αιώνια σου η μνήμη». 
Η Δώρα θα ταφεί λίγα μέτρα από το σημείο όπου ξεψύχησε. Λίγα μέτρα μακριά βρίσκεται κι ο οικογενειακός τάφος όπου έχει ταφεί ο καλός της φίλος, το θάνατο του οποίου, δεν μπορούσε να ξεπεράσει. 
Το ξέσπασμα της αδερφής της Δώρας
Μετά την εξόδιο ακολουθία, η φωνή της αδερφής της ήταν αυτή που «σκέπασε» το χώρο. Απευθυνόμενη στον πατέρα της φώναξε: «αλήτη, αλήτη εσύ την έφαγες. Γιατί ήρθες στην κηδεία;» 



Λίγες ώρες πριν την κηδεία, μάλιστα, η αδερφή της είχε ξεσπάσει κατά του πατέρα τους με ανάρτηση στο Facebook, χαρακτηρίζοντάς τον “τέρας και ξεφτίλα”. 
«Αίσχος φτου σου ξεφτίλα αυτός δεν είναι πατέρας είναι τέρας… χρόνια τώρα δεν είχαμε καμμία σχέση κ η αδελφή μου πλήρωνε τα χρέη του και βοηθούσε σε όλα στο σπίτι μας» έγραψε. 


Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες
Την ίδια ώρα με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες της ελληνικής αστυνομίας προκειμένου να εξιχνιαστεί το στυγερό έγκλημα.
Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ περίπου δέκα άτομα έχουν περάσει το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης για να δώσουν κατάθεση.
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις