Για την καταδίκη της από το Εφετείο, τη σχέση της με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, αλλά και την άσεμνη χειρονομία της προς τους δημοσιογράφους μίλησε η Βίκυ Σταμάτη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Ε».
Ερωτηθείσα για το δελτίο Τύπου, που εξέδωσαν οι εκπρόσωποί της και στο οποίο αναφερόταν πως ζητά διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, είπε πως «δεν έχει κατατεθεί αίτηση διαζυγίου, Το δελτίο Τύπου μιλά για λύση γάμου».
Η ίδια αρκέστηκε να πει πως «δεν πρόκειται να γνωστοποιήσω τίποτα για την προσωπική και οικογενειακή μου κατάσταση. Αυτό αφορά μόνο εμένα και τον άντρα μου». 
Για την άσεμνη χειρονομία που έκανε στους δημοσιογράφους την ημέρα που άνδρες της Ασφάλειας την μετέφεραν με ταξί από το Χαλάνδρι στις φυλακές του Ελαιώνα, η κ. Σταμάτη αρχικά ανέφερε ότι δεν θυμόταν το περιστατικό. Ωστόσο, στη συνέχεια τόνισε πως δεν εννοούσε αυτή τη χειρονομία. «Και δεν νομίζω να με έχετε συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές», είπε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με την υπόθεση για τις μίζες από τα εξοπλιστικά, επισήμανε: «Υπάρχουν χαμένοι και κερδισμένοι. Σε αυτήν την υπόθεση οι αθώοι βαφτίστηκαν ένοχοι και οι εγκληματίες αθώοι. Στο πρωτόδικο δικαστήριο, ο πρόεδρος κ. Καψάλης είπε ότι όποιος ασχολείται με τον Ζήγρα μολύνεται. Ο μολυσμένος εγκληματίας κυκλοφορεί ελεύθερος… Έγινε μια επίδειξη δύναμης από την πλευρά του συστήματος. Είναι όλοι τους πουλημένοι. Ισοπέδωσαν την οικογένεια μου…». 

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις