Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των ληστών που εισέβαλαν στα σπίτια και βασάνιζαν τα θύματά τους, καίγοντας τους ακόμη και με σίδερο, προκειμένου να τους ληστέψουν.

Όπως αποκάλυψε η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής που εξιχνίασε την υπόθεση, τρεις από τους επτά αδίστακτους ληστές είχαν πρόσφατα αποφυλακιστεί χάρη στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.

Όσο για τους άλλους τέσσερις είχαν έρθει στην Ελλάδα από τη Γεωργία, όπου και εκεί είχαν εγκληματική δράση.

Η έρευνα έδειξε ότι τα μέλη της σπείρας επισκέπτονταν δύο και τρεις φορές τον χώρο που θα χτυπούσαν και έκαναν χρονομετρήσεις και «πρόβες» για τους ρόλους που είχαν αναλάβει.

Στα σπίτια τους βρέθηκαν αρκετά κλοπιμαία, ενώ ένα από τα θύματα τους ήταν και ο προπονητής του Ατρόμητου, Ντάμιρ Κάναντι, ένας ιδιοκτήτης αλυσίδας φούρνων στα νότια προάστια και ένας ιδιοκτήτης ναυτιλιακής εταιρείας.

Πρόκειται για τους ληστές που κακοποίησαν βάναυσα ηλικιωμένη στην Κυψέλη προκειμένου να τους υποδείξει που έχει κρύψει τα ελάχιστα χρήματα που είχε. (διαβάστε εδώ)
Πρόκειται για τους συλληφθέντες:

1.(επ) VASHAKMADZE (oν) VALERI του VITALI και της MZIA , γεννηθέντα στις 17-9-1989 στη Γεωργία

2. (επ) OCHIGAVA ή OCHIGANA ή MASHARASHVILI ή LEVAN ή OCHIGANA LEVAN (ον) LEVANI ή GIORGI ή LEVAN τ ου SOSO ή TAMAZE ή TMAZE ή SOSO TAMAZE και της RUSUDAN ή ROUSOUNTANI ή LILA ή ROUSUDAN , γεννηθέντα το 1980 στη Γεωργία

3. (επ.) CHITORELIDZE (ον) GIORGI του ILIA και της NAIRA , γεννηθέντα στις 17-2-1985 στη Γεωργία
4. (επ) PACHUASHVILI (ον) MAMUKA του AVTANDIL και της LUBA , γεννηθέντα στις 31-12-1983 στο Καζακστάν
5. (επ) DZNELADZE (ον) NODAR του KOBA και της SVETLANA , γεννηθέντα στις 18-1-1998 στη Ρωσία
6. (επ) CHAGUNAVA (ον) Ζ VIAD του ZURABI και της HUHU , γεννηθέντα στις 28-10-1983 στη Γεωργία
7. (επ) KOSTAVA ή BREZUICA (ον) REZO ή IULIAN του VLADIMIR ή KOSTAVA VLADIMIR ή ANTONOV και της MARIAM ή KOSTAVA TSIRA ή TSIRA , γεννηθέντα στις 27-2-1979 στην Γεωργία

Και για τον μη συλληφθέντα:
8. (επ) PETROVIS (oν) IAN του IGOR και της MARIA , γεννηθέντα στις 23-12-1970 στην Τσεχία
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις