Με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, απευθύνεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε επιστολή του στον πρωθυπουργό. Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός είχε επιτεθεί στη σύζυγο του κ. Τσοχατζόπουλου χαρακτηρίζοντάς την «φτωχό νυμφίδιο και νεόπλουτο τσουλί», σχολιάζοντας την άσεμνη χειρονομία που είχε κάνει προς τους δημοσιογράφους η κ. Βίκυ Σταμάτη προ ημερών.
Ο κ. Τσοχατζόπουλος στην επιστολή του κάνει λόγο για «άνανδρο χυδαίο υβριστή λασπολόγο» και «φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς», προσθέτοντας ότι όσο παραμένει στην κυβέρνηση, τόσο υπονομεύει τη Δημοκρατία και τους Θεσμούς.
Αναλυτικά, η επιστολή του Άκη Τσοχατζόπουλου:

«Κύριε πρωθυπουργέ,
Όσο διατηρείτε ακόμη στην αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ως θεσμικά αρμόδιο Υπουργό Προστασίας της Δημόσιας Υγείας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης – αυτόν τον άνανδρο-χυδαίο- υβριστή και λασπολόγο, πρόσφατο υπόγειο φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς κ. Πολάκη, που παρανομεί ενάντια σε μια μάνα ανήλικου παιδιού και συζύγου μου και που έδρασε εναντίον τους, ακραία, παρανομώντας υπόγεια με τους μηχανισμούς και τις υπηρεσίες των παρεξουσιών του και του παρασκηνίου και τσαλαπάτησε με τα φασιστικά άρβυλα του ο ίδιος προσωπικά το εγγυημένο συνταγματικά, νομοθετικά, ευρωπαϊκά και ελληνικά δικαίωμα προστασίας κάθε Ελληνίδας μάνας και του ανήλικου παιδιού της από την Πολιτεία, τούτο οδηγεί –χρεώνεται αντικειμενικά και παράγει διαρκή τρομοκρατικό χαρακτήρα, δολιοφθορά και υπονόμευση της δημοκρατίας και των θεσμών της Πατρίδας μας, αλλά και της αξιοπρέπειας και της τιμής του Ελληνικού λαού».
Η επίμαχη ανάρτηση του κ. Πολάκη
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Σταμάτη προτίθεται να κινηθεί νομικά εναντίον του αναπληρωτή υπουργού για όσα εκείνος έγραψε στο Facebook.
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις