«Ο κ. Καμμένος, για πολλοστή φορά στο Κοινοβούλιο, αναφέρθηκε σε έναν σχεδόν άγνωστο σε μένα πολίτη, για μια αστυνομική ιστορία. Η αστυνομική ιστορία στην οποία αναφέρθηκε ο κ. Καμμένος, μου είναι παντελώς άγνωστη» δήλωσε για την αναφορά του υπουργού Εθνικής Άμυνας, στον κ. Πατεράκη, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
 
«Επειδή όλα αυτά τα χρόνια έχω ακούσει μέσα σε αυτή την αίθουσα πολλές αστυνομικές ιστορίες του κ. Καμμένου, οι οποίες μάλιστα κατέληξαν στον κάλαθο των αχρήστων, πιθανολογώ ότι αυτή θα είναι άλλη μια» είπε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: 
«Παρόλα αυτά, προς ενημέρωσή σας κ. Καμμένε, τον κ. Πατεράκη στον οποίο αναφερθήκατε, και τον αναφέρατε περίπου ως αρχηγό συμμορίας, μια φορά στη ζωή μου τον έχω δει κοινωνικά. Συνοδευόταν από εν ενεργεία υπουργό της κυβερνήσεώς σας, που δεν είναι τώρα εδώ και μάλιστα υπουργό της κυβερνήσεώς σας που έχει σχέση με τα ναυπηγεία. Εάν λοιπόν ο κ. Πατεράκης είναι επικεφαλής σπείρας, είναι άλλος ένας λόγος να ελεγχθεί η κυβέρνησή σας και γι΄ αυτό! Και μην γελάτε κύριε Καμμένε. Γιατί για τον κ. Μαρινάκη, που το ίδιο λέτε συνέχεια, εσείς φαίνεστε στο βίντεο στο πάρτι στο Island, όχι εγώ. Μετά καταλάβατε ότι δεν σας αρέσει. Εσείς πηγαίνατε με τη σύζυγό σας να δείτε τον κ. Κουρτάκη στο γραφείο του προεκλογικά. Και η σύζυγός σας πήγαινε μετά στο γραφείο Μαρινάκη. Άρα λοιπόν κύριε Καμμένε, τα γελάκια όχι σε μένα» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και επανέλαβε: «Ο κ. Πατεράκης είναι φίλος του υπουργού σας κ. Καμμένε».
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις