Τη δημιουργία βάσης στην Αθήνα, η πρώτη που δημιουργεί στην Ελλάδα και η 12η της εταιρείας, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία Volotea, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Η εταιρεία που συνδέει πόλεις μεσαίου και μικρού μεγέθους στην Ευρώπη ενισχύει την προσφορά προορισμών από την Αθήνα με δυο νέα δρομολόγια προς τη Βερόνα και το Ηράκλειο με έναρξη δρομολογίων στις 31/05/2018 και στις 26/04/2018 αντίστοιχα. Η εταιρεία θα προσφέρει 320.000 αεροπορικές θέσεις, αυξάνοντας τη χωρητικότητά της κατά 160%. Μάλιστα, η Volotea θα ξεκινήσει την πρόσληψη πιλότων και πληρωμάτων καμπίνας στις αρχές του προσεχούς έτους, δημιουργώντας περίπου 30 άμεσες θέσεις εργασίας στην Αθήνα.
Οι πωλήσεις και για τα 2 δρομολόγια έχουν ήδη ξεκινήσει στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.volotea.com, καθώς και μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων. Οι νέες πτήσεις προστίθενται στους 6 προορισμούς που εξυπηρετεί ήδη η Volotea από την Αθήνα, από όπου πετά σε 4 προορισμούς στην Ιταλία (Βενετία, Μπάρι, Γένοβα, Παλέρμο), καθώς και στη Σαντορίνη και τη Μύκονο στο εσωτερικό.
Στόχος της εταιρείας, όπως ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής και Συνιδρυτής της Volotea, Lazaro Ros, είναι έως το 2022 να συνδέει την Αθήνα με 30 προορισμούς προσφέροντας 1,2 εκατ. θέσεις. Το 2018 η Volotea θα εκτελεί 293 δρομολόγια σε 78 ευρωπαϊκά αεροδρόμια σε  13 χώρες, όπως η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Γερμανία, η Ελλάδα, η Κροατία, η Τσέχικη Δημοκρατία, η Αλβανία, η Πορτογαλία, η Μάλτα, η Αυστρία, η Ιρλανδία και το Λουξεμβούργο.
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις