Δεν θα γίνει νέα νεκροψία στον 21χρονο φοιτητή, Νίκο Χατζηπαύλου, που βρήκε τραγικό θάνατο στην Κάλυμνο, σύμφωνα με τον Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου κ.Κτιστάκη, όπως αποκαλύπτει η Δημοκρατική της Ρόδου.

Σημειώνεται πως οι γονείς του φοιτητή δεν αποδέχονται την εκδοχή του ατυχήματος και μέσω του δικηγόρου τους κ. Γλύκα, υπέβαλλαν μήνυση κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση, η οποία αναμένεται να διαβιβαστεί στην κατά τόπο αρμόδια Εισαγγελία Πλημμελειοδικών της Κω.

Ο δικηγόρος ανέφερε πως οι γονείς του παιδιού έχουν ήδη επισκεφτεί αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών στη ΓΑΔΑ και σημείωσε: «Είναι απόλυτα πεπεισμένοι ότι ο θάνατος του παιδιού τους οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Και έχουν καταθέσει στοιχεία».

«Η οικογένεια έχει πολλά στοιχεία αλλά κυρίως έχει πολλά ερωτήματα, τα οποία είναι αναπάντητα και κανείς δεν μπορεί να τα απαντήσει. Αλλά έχει και στοιχεία, έχει απόψεις κάποιων ανθρώπων που ήταν κοντά στην οικογένεια, που με την φυσική πορεία των πραγμάτων δεν θα μπορούσαν αυτά να ανατραπούν και να μπούμε σε μια λογική ότι ένα άψυχο σώμα βρέθηκε εκεί που βρέθηκε κάνοντας καμπύλη γραμμή. Ο χώρος που βρέθηκε το παιδί είναι σε καμπύλη γραμμή από τον χώρο που έπεσε. Που σημαίνει ότι δε θα μπορούσε να βρεθεί εκεί» σημείωσε ο κ. Γλύκας.

Υπογράμμισε, δε, πως: «Βρέθηκαν ίδια παπούτσια σε άλλο σημείο. Είναι ένα στοιχείο που δημιουργεί σοβαρό προβληματισμό. Μπορεί να είναι και ένα τυχαίο γεγονός, αλλά δεν κολλάει εύκολα σε έναν ανθρώπινο νου όταν αυτός ο νους είναι πονεμένος, ότι ίδιο παπούτσι ή ίδια παπούτσια με αυτό που φορούσε ο πολυαγαπημένος γιος, αλλά και η κάλτσα, βρέθηκαν σε άλλο χώρο και τελικά αποδείχτηκε πως δεν είναι τα δικά του. Αν οι έρευνες δεν είχαν εστιαστεί σε αυτό το σημείο και δεν είχε χαθεί τεράστιος, πολύτιμος χρόνος, ίσως το παιδί να ζούσε».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις