Φωνές, βρισιές, ειρωνείες, σπρωξίματα και νεύρα, καταγράφει το video που έδωσε στη δημοσιότητα ο Ρουβίκωνας από την εισβολή που πραγματοποίησαν τη Δευτέρα, μέλη της αναρχικής συλλογικότητας στην ομιλία του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στο ΕΒΕΑ.

Στο- τρίλεπτης διάρκειας- video που ανέβασε ο Ρουβίκωνας στο LiveLeak, καταγράφεται η εισβολή από τη στιγμή που ξεκινά μέχρι που τα μέλη της αναρχικής ομάδας εκδιώκονται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα ξεκινούν από τη στιγμή που σε κάποιο σημείο της ομιλίας το ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μπερδεύεται. «Αρκετά είπες υπουργάρα», ακούγεται μια φωνή. Και τα μέλη του Ρουβίκωνα αρχίζουν να φωνάζουν «ίδια είναι τ’ αφεντικά, δεξιά κι αριστερά».

Έχουν καταγραφεί τόσο οι φωνές των μελών του Ρουβίκωνα που φωνάζουν συνθήματα, αλλά και ανθρώπων που ήταν παρόντες στην εκδήλωση, οι οποίοι βρίζουν τους αντιεξουσιαστές.

Κάποιος από τους παρευρισκόμενους του ΣΥΡΙΖΑ ακούγεται να λέει «τσακιστείτε έξω», «μη μας χαλάτε την παράσταση», εννοώντας την ομιλία Τσακαλώτου.

Σε άλλο σημείο του video ακούγονται και αποδοκιμασίες, αλλά και εκφράσεις όπως «δεν ντρέπεσαι, φασίστα».

Προς το τέλος του βίντεο που το θερμόμετρο ανεβαίνει κι άλλο και ακούγονται βρισιές, ακούγεται στο βίντεο η φράση «Νεύρα, πολλά νεύρα από τα στελέχη του κόμματος».

Όπως φαίνεται πάντως στο βίντεο, οι παρόντες στη συνάντηση ήρθαν στα χέρια με τα μέλη του Ρουβίκωνα, με βρισιές και απειλές να εκτοξεύονται και από τις δύο πλευρές.

Τα όσα κατέγραψε σε εικόνα αλλά και -κυρίως- σε ήχο η κάμερα είναι ενδεικτικά της κατάστασης που επικράτησε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις