Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε ανήμερα Κ. Δευτέρας στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου ένα βρέφος ανένηψε λίγο πριν μεταφερθεί στο νεκροτομείο.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι γονείς του τριών μηνών βρέφους το μετέφεραν στο νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση, ύστερα από αναρρόφηση εμετού.

Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, οι γιατροί παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή και οι παλμοί του χάθηκαν.

Στη συνέχεια, οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς πως το άτυχο βρέφος δεν τα κατάφερε

Ωστόσο, στο τελικό καρδιογράφημα πριν τη μεταφορά του στο νεκροτομείο, έκπληκτοι οι νοσηλευτές διαπίστωσαν ότι μετά την παρέλευση μεγάλου χρονικού διαστήματος οι παλμοί του βρέφους επανήλθαν, όπως και το χρώμα του.

Αμέσως σήμανε συναγερμός, με τους γιατρούς να επιβεβαιώνουν την ανέλπιστη θετική εξέλιξη μετά από νέες εξετάσεις. Το βρέφος υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, η οποία αποκάλυψε επισκληρίδιο αιμάτωμα στον εγκέφαλο και κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Η μητέρα ανέφερε στους γιατρούς ότι το μικρούλι, έπεσε στο έδαφος από τον καναπέ προ τριών ημερών, αλλά η ίδια δεν το θεώρησε τόσο σοβαρό αφού δεν αντελήφθη μετά τα πρώτα κλάματα να υπάρχει, όπως είπε, σοβαρό πρόβλημα.

Το μωρό μεταφέρθηκε άμεσα στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις