Το φως της δημοσιότητας βλέπουν αποκαλυπτικές πληροφορίες για τον τραυματισμό μιας γυναίκας στο Χαϊδάρι από πυροβολισμούς μέσα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Tatiana Live» στο κανάλι «Ε», η γυναίκα, πουμεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Τζάνειο και στησυνέχεια στο Γεννηματάς, δήλωσε στους αστυνομικούς πως ήταν μόνη στο σπίτι όταν δέχτηκε την επίθεση.

Όπως είπε, το μόνο που γνώριζε για τον δράστη είναι πως είναι Αλβανός. Ανέφερε ότι της χτύπησε την πόρτα, του άνοιξε και συζήτησαν για λίγη ώρα. Στη συνέχεια, και ενώ πήγε στην κουζίνα να κοιτάξει το φαγητό, εκείνος έβγαλε όπλο και της επιτέθηκε λέγοντας «σήμερα θα πεθάνεις».

Όπως υποστηρίζει η ίδια, ο άνδρας είναι πάνω από 1,80 σε ύψος και έχει ένα τατουάζ στο δεξί του χέρι. Έγινε επίσης γνωστό ότι η γυναίκα είναι παντρεμένη στην Αλβανία και έχει ένα παιδί 7 μηνών. Δηλώνει άγνοια σχετικά με το γιατί δέχτηκε την επίθεση, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο ο δράστης να ήταν πιωμένος.


Απόσπασμα της εκπομπής


Συγκεχυμένες πληροφορίες για τη μονοκατοικία στο Χαϊδάρι

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής, τα όσα λέγονται σχετικά με την μονοκατοικία που έγινε το συμβάν, είναι συγκεχυμένα, αφού άλλοι γείτονες αναφέρουν ότι ζούσαν δύο ζευγάρια και άλλοι ένα, δηλαδή η 30χρονη με τον φίλο της.

Πάντως αυτό στο οποίο οι γείτονες συναινούν, ήταν πως συχνά έφταναν στο σπίτι άνδρες οδηγώντας πολυτελή αυτοκίνητα.

Επίσης αναφέρουν πως υπήρχαν στην αυλή άγρια σκυλιά, τα οποία αντιδρούσαν έντονα σε όποιον περνούσε απ έξω.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις