Νέες αντιδράσεις αναμένονται μετά την καταγγελία που έκανε το Ποτάμιγια την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, στον απόηχο των αποκαλύψεωναναφορικά με το επίδομα ενοικίου που εισέπραττε η τέως αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, και το οποίο φέρονται να το ζήτησαν ακόμα τρεις εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί.

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για την τροπολογία που επιτρέπει πλέον στους συνοδούς των υπουργών, όταν αυτοί μετακινούνται στο εξωτερικό, να μένουν στα ίδια υπερπολυτελή ξενοδοχεία με τα μέλη της κυβέρνησης.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο βουλευτής του Ποταμιού Παναγιώτης Καρκατσούλης «καρφώνει» την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δημοσιοποιώντας την τροπολογία με την οποία αποφασίστηκε οι συνοδοί των υπουργών σε ταξίδια να μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο με αυτούς, επιβαρύνοντας έτσι τον προϋπολογισμό.

«Το επίδομα ενοικίου σε ζάμπλουτους υπουργούς δεν είναι το μόνο "πατριωτικό" μέτρο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Καρκατσούλης. «Στις 27/7/2016 νομοθέτησε ώστε η συνοδεία των υπουργών να μένει στα πεντάστερα ξενοδοχεία στα ταξίδια και όχι σε φτηνότερα όπως ίσχυε στο παρελθόν», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις