Για μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη εμπλέκεται στη χρηματοδότηση της ιδιωτικής εταιρίας taxibeat, εταιρεία που έχει «τη διαρκή υποστήριξη» από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Καλεί τον κ. Μητσοτάκη «που στο πρόσφατο παρελθόν έκανε μέχρι και τηλεοπτικό διάγγελμα για να επιτεθεί στην κυβέρνηση και να υπερασπιστεί πρακτικές φοροαποφυγής της συγκεκριμένης εταιρείας» να απαντήσει αν ισχύει το εν λόγω δημοσίευμα; «Πόσο ηθικά και πολιτικά αξιοπρεπές είναι να υπερασπίζεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μια ιδιωτική εταιρεία με την οποία συνδέεται συγγενικό του πρόσωπο».

«Περιμένουμε πειστικές απαντήσεις και όχι το γνωστό κρυφτό που μας έχει συνηθίσει ο Κ. Μητσοτάκης σε ανάλογες υποθέσεις του» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Αξίζςει να σημειωθεί πως η εφημερίδα ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ στο κυριακάτικο δημοσίευμά της, υποστηρίζει πως «δύο funds της Endeavor, με την οποία συνδέεται στην Ελλάδα η Μαρέβα Μητσοτάκη, χρηματοδότησαν την Blueground Holdings, της οποίας μέτοχος είναι η συμφερόντων Αποστολάκη ADSI, η οποία ήταν μεγαλομέτοχος της Taxibeat».

Επιπλέον η εφημερίδα υπενθυμίζει ότι στις 29 Σεπτεμβρίου 2017, στη Βουλή των Ελλήνων, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να κάνει μια κίνηση αρκετά ασυνήθιστη -σύμφωνα με τηνεφημερίδα-για αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης: Με μορφή τηλεοπτικού διαγγέλματος υπερασπίστηκε δημόσια την εταιρεία Taxibeat, ενδύοντας την υπεράσπιση με το αναγκαίο ιδεολογικοπολιτικό πλαίσιο».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις