Σε κέντρο ανομίας και παραβατικότητας έχει μετατραπεί το Πεδίον του Άρεως, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν σήμερα.

«Φτάνει πια! Απαιτούμε: Πεδίον του Άρεως ελεύθερο, καθαρό, ασφαλές», ανέφερε το πανό που ανάρτησαν οι κάτοικοι στο καφέ Green Park.

Το ραντεβού δόθηκε για τις 11:00 σήμερα το πρωί στο Green Park με κεντρικό σύνθημα «Σπάμε στη σιωπή – Φυλακή στους εμπόρους, φροντίδα στους χρήστες». Η επιτροπή κατοίκων «Επιμένουμε Πεδίον του Αρεως» έχει προσπαθήσει επανειλημμένα να επικοινωνήσει με την Περιφέρεια Αττικής χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κάτοικοι έχουν απευθυνθεί και στον Δήμο Αθηναίων στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στη ΓΑΔΑ καθώς οι χρήστες και οι έμποροι ναρκωτικών έχουν καταβάλει αυτόν τον μοναδικό χώρο πρασίνου της πόλης.

Η επιτροπή έχει αποφασίσει και μεγάλη ημερίδα την 1η Απριλίου στην οποία θα κληθούν να συμμετάσχουν η Περιφέρεια Αττική, ο Δήμος Αθηναίων, τα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης και Υγείας και η ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις