Συντετριμμένοι είναι η οικογένεια και οι φίλοι της άτυχης Κατερίνας, η οποία είχε εξαφανιστεί εδώ και μέρες από το σπίτι της στο Ηράκλειο και βρέθηκε νεκρή την Τετάρτη στο Πάρκο Νεολαίας στην Οδό Δουκός Μποφόρ, απέναντι από την Πύλη του Αγίου Γεωργίου.

Η μητέρα της κοπέλας δήλωσε στο κανάλι EpsilonTV, πως η κόρη της δεν αυτοκτόνησε: «Δεν αυτοκτόνησε η κόρη μου. Την σκότωσαν. Εκεί δεν πήγαινε ποτέ».

Την αναγνώριση έκανε ο αδερφός της άτυχης 37χρονης, με τη μητέρα της να σημειώνει: «Την είδε ο γιος μου, φορούσε κανονικά τα ρούχα της, δεν ήταν διαμελισμένη. Ένα παπούτσι φορούσε, το άλλο δεν το φορούσε, επόμενο είναι αυτό το πράγμα ας πούμε. Το σώμα της ήταν κανονικό. Όταν πέσει κανείς από κει πέρα δεν μπορούν να τον μαζέψουν…».

Η ίδια επέμεινε πως η Κατερίνα δεν πήγαινε εκεί: «Πώς βρέθηκε το παιδί μου εκεί, δεν πήγαινε ποτέ. Αν υποθέσουμε ότι ήταν ατύχημα και κάπως στραβοπάτησε και έπεσε, δεν πήγαινε σε αυτό το μέρος. Από καιρό το φωνάζω, από μέρες. Εγκληματική ενέργεια είναι. Και ούτε αυτοκτόνησε και μην μου πούνε τέτοια κουβέντα για να κλείσει ο φάκελος να πάει στο αρχείο, γιατί δεν θα περάσει έτσι. Εγώ πιστεύω από την αρχή ότι της κάνανε κακό και την πετάξανε εκεί. Ή μεταφέρθηκε εκεί από αλλού ή την πέταξαν από κει πέρα. Δεν αυτοκτόνησε η κόρη μου, κάποιος τη σκότωσε».

Σημειώνεται πως η άτυχη Κατερίνα είχε χωρίσει πρόσφατα και όταν ρωτήθηκε η μητέρα της σχετικά, απάντησε: «Δεν την άγγιξε ο χωρισμός δεν ήταν καμία σχέση σοβαρή. Ούτε η κόρη μου τα έπαιρνε στα σοβαρά αυτά τα πράγματα. Την κόρη μου την ενδιέφερε να βρει δουλειά, δεν ήταν επιπόλαιη για να κάνει κακό στον εαυτό της για μια σχέση η οποία είχε λήξει και δεν ήταν και τίποτα το σπουδαίο. Το αποκλείω».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις