Βίαιος και ασφυκτικός ήταν ο θάνατος του νεαρού Νικόλα Χατζηπαύλου σύμφωνα με το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας, όπως αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός STAR.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός σύμβουλος, Σωκράτης Τσαντίρης, ανέφερε: «Αποκλείεται ο θάνατος να συνδεθεί με κακώσεις λόγω πτώσης οποιασδήποτε μορφής. Θα πρέπει οι ανακριτικές αρχές να συνεχίσουν τις έρευνες γιατί άποψη μου είναι ότι έχουν χαθεί πολύτιμα στοιχεία. Αν είχε πτώση θα έπρεπε να διαπιστωθούν και εσωτερικές και εξωτερικές κακώσεις».

«Πρόκειται καθαρά για εγκληματική ενέργεια. Η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση είναι εντελώς λάθος. Η δεύτερη μας δικαιώνει γιατί έχει διαφορετικά ευρήματα και η τρίτη μας δικαιώνει πάλι, ότι δεν πρόκειται περί πτώσης» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Γλύκας.

Μάλιστα, η οικογένεια του φοιτητή ετοιμάζεται να κάνει μήνυση στον πρώτο ιατροδικαστή, καθώς θεωρεί ότι έγιναν λάθη και παραλείψεις στην εξέταση.

Ο θείος του 21χρονου, Γιάννης Παπαρουσάκης, σημείωσε: «Ο πρώτος ιατροδικαστής θα μηνυθεί επειδή έπαιξε σημαντικό ρόλο, αρνητικό βέβαια και χάθηκαν και πάρα πολλά στοιχεία. Και δεν είδα πουθενά να βοηθήσει στην πορεία»

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση έκανε λόγο για αργό θάνατο από πτώση, ενώ η δεύτερη μιλά για κατρακύλισμα και το πόρισμα για βίαιο θάνατο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις