Συγκέντρωση πραγματοποιούν από το πρωί, έξω από τα γραφεία της ΕΥΑΘ ΑΕ, ογδόντα επτά συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ Υπηρεσίες ΑΕ, θυγατρικής της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ΑΕ, διαμαρτυρόμενοι για τις απολύσεις τους, και διεκδικώντας λύση στο πρόβλημά τους, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο εκπρόσωπός τους ηλεκτρολόγος – μηχανικός, Γιώργος Πλαγάκος.

Ο κ. Πλαγάκος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «ζητάμε να λύσουνε το θέμα μας ακριβώς όπως έπραξαν με τους 220 συμβασιούχους στην εταιρεία Κτιριακές Υποδομές Α.Ε», προσθέτοντας ότι «στο πλαίσιο του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, θα επιδιώξουμε συναντήσεις με αρμόδια στελέχη της κυβέρνησης, ενώ θα δώσουμε το “παρών" σε κινητοποιήσεις σχετικές με το ζήτημά μας». Οι συμβασιούχοι, ξεκίνησαν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 7 το πρωί και λίγο αργότερα σε ένδειξη διαμαρτυρίας δέθηκαν με αλυσίδες.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της επιτροπής αγώνα συμβασιούχων της ΕΥΑΘ, Χάρης Βαβατσικλής, ανέφερε ότι «μετά τη σκληρή πολιτική δίωξη 90 ανθρώπων από τη διοίκηση της ΕΥΑΘ και τη συμπλήρωση τριών εβδομάδων της άρνησης των αρμόδιων υπουργών της κυβέρνησης για μια απλή συνάντηση με εμάς, απαντάμε με εντατικοποίηση των κινητοποιήσεών μας».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις