Η αφράτη μηλόπιτα που θέλει μόλις 15 λεπτά για την παρασκευή της.

Υλικά

1 πακέτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 500γρ
250 γρ βιταμ
4-5 αυγά
500 ml γάλα κατα προτίμηση φρέσκο
1 βανίλια
4-5 μήλα κανονικούμεγέθους
λιγη κανέλα
2 κ 1/2 κούπες ζάχαρη

Οδηγίες

Κόβουμε τα μήλα σε κύβους και τα περιχύνουμε με κανέλα και 2 κουταλιές ζάχαρη.

Σ΄ ένα μπολ ρίχνουμε το βούτυρο και το χτυπάμε για 3 λεπτά, προσθέτουμε σιγάσιγάτην ζάχαρη, το αλεύρι, τα αυγά, το γάλα, την βανίλια και χτυπάμε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.

Σ' ένα πυρέξ (κανονικόμέγεθος) ρίχνουμε το μισόμείγμα μετάρίχνουμε τα μήλα (στην μέση) και απόπάνω ρίχνουμε και το υπόλοιπο μείγμα.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 1 εως 1 & 1/2 ώρα ανάλογα με το φούρνο μας.

Απολαύστε τη!

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις