Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό», στην οδό Δοϊράνης 45 στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος φέρεται να πυροβόλησε για εκφοβισμό στον αέρα όταν δικαστικός επιμελητής επισκέφτηκε τα γραφεία της εφημερίδας "Μακελειό" προκειμένου να του επιδώσει δικαστικό έγγραφο.

Από τον πυροβολισμό δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ωστόσο κλήθηκε προληπτικά ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στο σημείο έχει βρεθεί και ένας κάλυκας.

Δικαστικοί Επιμελητές: Ο νόμος να εφαρμόζεται για όλους

Η Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι το σύνολο των δικαστικών επιμελητών της χώρας εκφράζει τη συμπαράστασή του στον συνάδελφό τους «που βρέθηκε αντιμέτωπος με τον τρόμο και τη βία».

Η Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι «το κράτος Δικαίου οφείλει να συμπαρίσταται και να προστατεύει τους ανθρώπους που επιτελώντας το καθήκον τους, εφαρμόζουν τους νόμους» και προσθέτει:

«Έχουμε εγκαίρως ενημερώσει και προειδοποιήσει για τους κινδύνους που εγκυμονεί η συνεχιζόμενη καλλιέργεια αδιαφορίας και αμφισβήτησης των νόμων και των δικαστικών αποφάσεων από διαφόρους».

Τέλος, η Ομοσπονδία επισημαίνει στην ανακοίνωσή της ότι «ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται για όλους και απέναντι σε όλους και άπαντες οι πολίτες οφείλουν να συμμορφώνονται».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις