Έζησε στιγμές τρόμου, αλλά κατάφερε να ξεφύγει χάρη στην ψυχραιμία και την αποφασιστικότητά της.

Ο λόγος για την 25χρονη οδοντίατρο, η οποία δέχθηκε την επίθεση αγνώστου με μαχαίρι το βράδυ της Τετάρτης στο Πεδίο του Άρεως, φεύγοντας από την εργασία της.

Με δηλώσεις του στο protothema.gr, ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, που έχει αναλάβει να βοηθήσει την 25χρονη κοπέλα, αποκαλύπτει όσα του μετέφερε το θύμα της επίθεσης.

«Μίλησα μαζί της μισή ώρα και μου εξομολογήθηκε η κοπέλα με κάθε λεπτομέρεια, όλα όσα πέρασε. Πρόκειται καθαρά για απόπειρα βιασμού κι όχι ότι πήγαν να την ληστέψουν. Είναι καθαρά απόπειρα βιασμού, το ξαναλέω.

Η κοπέλα προσπάθησε να τον αποκρούσει και να τον πετάξει κάτω, οπότε γλίτωσε μέσα από τα χέρια του. Είναι μια κοπέλα σοκαρισμένη και φοβισμένη η οποία ξαφνικά σε μια πολυσύχναστη περιοχή δέχτηκε μια επίθεση από κάποιον ο οποίος ήθελε να την βιάσει και μάλιστα υπό την απειλή μαχαιριού».

Στο protothema.gr μίλησε και ο αδελφός της οδοντιάτρου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «σχολώντας η αδερφή μου πήγε να πάρει το αυτοκίνητό της και της επιτέθηκε ένας με μαχαίρι, της έκλεισε το στόμα και την πήγε μέσα στο δασάκι. Η αδερφή μου αντέδρασε, αμύνθηκε, τον κλώτσησε.

Αυτός έπεσε κάτω και σηκώθηκε και έφυγε τρέχοντας. Η αδερφή μου επέστρεψε στη δουλειά της».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις