Αλλάζει και πάλι την κατάθεσή της η 25χρονη που αρχικά είχε υποστηρίξει ότι έπεσε θύμα βιαστή κοντά στο Πεδίον του Άρεως, ενώ το Σαββατοκύριακο διέρρευσε πως ύστερα από πιέσεις των αστυνομικών ανακάλεσε την καταγγελία της λέγοντας πως προφασίστηκε την απόπειρα βιασμού γιατί ήθελε να αναβάλει το γάμο της.

Ωστόσο, η ίδια επισκέφτηκε μαζί με την οικογένειά της τον ποινικολόγο κ. Αντώνη Φούσσα ο οποίος μιλώντας στο Πρώτο Θέμα επεσήμανε:

«Σήμερα το απόγευμα με επισκέφθηκε η 25χρονη μαζί με την οικογένειά της και μου δήλωσε ότι όσα είπε στην αρχική της κατάθεση, ότι έγινε απόπειρα βιασμού σε βάρος της είναι απολύτως αληθή. Τυχόν φερόμενη κατάθεση στην οποία ανακαλεί τα όσα είπε την πρώτη φορά, δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια, δεν την αναγνωρίζει ενώ όπως μου είπε όταν υπέγραψε την τελευταία κατάθεση, δεν την αναγνώρισε και δεν της την ανέγνωσαν.

Κατόπιν αυτού, πρόθεση της είναι να εμφανιστεί εκ νέου στην Αστυνομία και να καταθέσει όλη την αλήθεια. Έξαλλου το γεγονός ότι παρέμεινε επί τρεις ημέρες στο νοσοκομείο με σοβαρές κακώσεις δεν αφήνουν περιθώρια ότι δεν έγινε απόπειρα βιασμού σε βάρος της».

Στο πλευρό της νεαρής βρίσκεται από την πρώτη στιγμή και ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, ο οποίος δήλωσε: «Μίλησα με τον κ. Φούσσα και την κοπέλα. Επιμένει στην αρχική της εκδοχή και όπως με ενημέρωσε ο συνήγορός της θα δώσει εκ νέου κατάθεση. Συζητήσαμε πολλά τα οποία καλύπτονται από το ιατρικό απόρρητο. Όταν εκείνη αποφασίσει να μιλήσει ξεκάθαρα, εγώ θα είμαι δίπλα της».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις