Πρόκληση του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει το Κίνημα Αλλαγής τη διοργάνωση Αναπτυξιακού Συνεδρίου στη Λέσβο, ασκώντας κριτική και για τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας του πρωθυπουργού.

«Είναι πρόκληση να διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Αναπτυξιακό Συνέδριο στη Λέσβο. Σε ένα νησί που σηκώνει μεγάλο βάρος και ταυτόχρονα πληρώνει την ανικανότητα στη διαχείριση του μεταναστευτικού-προσφυγικού και τη φορολογική πολιτική της κυβέρνησης» τονίζεται στην ανακοίνωση, στηλιτεύοντας την «επιστράτευση 17 διμοιριών των ΜΑΤ και τη στρατιά αστυνομικών για να φτιάξουν γύρω από τον κ. Τσίπρα κλοιό ασφαλείας στη διάρκεια της επίσκεψης. Μπορεί να κρατήσουν μακριά του τους αγανακτισμένους κατοίκους, να κρύψουν για λίγο τις απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης στα κέντρα κράτησης, όλοι ξέρουν όμως ότι μετά τις φιέστες τα προβλήματα θα είναι εκεί», σημειώνεται.

Και η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ καταλήγει: Ο κ Τσίπρας όφειλε να έχει ζητήσει και εξασφαλίσει οικονομική στήριξη από την Ε.Ε. για τα νησιά μας και τους νησιώτες που δοκιμάζονται όπως έχουμε ζητήσει πολλές φορές με παρεμβάσεις μας. Δεν το έπραξε και πληρώνει τα επίχειρα της πολιτικής του. Πρώτα από όλους όμως την πληρώνουν οι κάτοικοι των νησιών.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις