Υπέκυψε στα τραύματα του ο 17χρονος μετανάστης που χτυπήθηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια άγριων συμπλοκών, το βράδυ της Παρασκευής, μεταξύ ομάδων μεταναστών στο νέο λιμάνι της Πάτρας.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», φέροντας βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και από εκεί στο νοσοκομείο του Ρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επιβεβαίωσε το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), οι γιατροί επιχείρησαν ανάνηψη, αλλά ο ασθενής δεν τα κατάφερε.

Από τις άγριες συμπλοκές τραυματίστηκαν αρκετά ακόμη άτομα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό από τι χτυπήθηκε ο 17χρονος, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι έπεσαν πυροβολισμοί, γεγονός που προκαλεί σωρεία ερωτηματικών και έντονη ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ.

Ο "πόλεμος" ξεκίνησε όταν οι μετανάστες που ζουν στο εγκαταλελειμμένοεργοστάσιο της ΑΒΕΞ επιτέθηκαν στους μετανάστες που ζουν στο επίσης εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο τουΛαδόπουλου σε συνέχεια της βεντέτας που ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής.

Οι δυο ομάδες μεταναστώνμετέτρεψαν την περιοχή στο ύψος του νέου λιμανιού της Πάτρας, σε πεδίο μάχης, καθώς συνεπλάκησαν άγρια μεταξύ τους με ρόπαλα και ξύλα, ενώ επιδόθηκαν και σε πετροπόλεμο.

Στη ζώνη του νέου λιμανιού της Πάτρας έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ μετά τις συμπλοκές που σημειώθηκαν, οι μετανάστες αποσύρθηκαν στα εγκαταλελειμμένα εργοστάσια του Λαδόπουλου και της ΑΒΕΞ.

Δείτε τασχετικάβίντεο:

Με πληροφορίες από: patrastimes.gr,Tempo24.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις