Απο διαρροή γκαζιού βρέθηκε νεκρή μια ηλικιωμένη γυναίκα στο σπίτι της στην Καραθώνα Ναυπλίου, ενώ η κόρη της δίνει ακόμα μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο του Άργους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ηηλικιωμένη γυναίκα διέμενε σε παλαιό κτίσμα, το οποίο δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα και ανήκε στο Σύλλογο Οικοδόμων Ναυπλίου. Τις δύο τελευταίες ημέρες μαζί με τη γιαγιά έμενε και η κόρη της. Τηλεφωνήματα το βράδυ της Κυριακής δικών της ανθρώπων που ζουν στην Πρόνοια Ναυπλίου, παρέμειναν αναπάντητα και έτσι πρό ωρών την αναζήτησαν.

Η πόρτα ήταν κλειδωμένη και έτσι οι άνθρωποι αναγκάστηκαν να σπάσουν το πλαϊνό παράθυρο για να μπουν μέσα αντικρίζοντας τις δύο γυναίκες πάνω στα κρεβάτια τους.

Αστυνομία και ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκαν αμέσως και έφτασαν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η 85χρονη γιαγιά ήταν νεκρή, ενώ η κόρη περίπου 58 ετών είχε σφυγμό και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Ναυπλίου και από εκεί στο νοσοκομείο Άργους όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο σπίτι η ηλικιωμένη έμενε από Μάιο έως Οκτώβρη για σχεδόν πάνω από πενήντα χρόνια και αναγκαστικά χρησιμοποιούσε γκάζι στις οικιακές συσκευές.

Δύο μπουκάλες βρέθηκαν μέσα στο σπίτι και άλλες απ’ έξω. Κάποια από τις μπουκάλες μέσα στο σπίτι είχε διαρροή. Η άτυχη 85χρονη δεν ξύπνησε ποτέ, ενώ η κόρη της δεν έχει ακόμη διαφύγει τον κίνδυνο…

Φωτογραφίες: argonauplia.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις