Εκρηκτική ήταν η ατμόσφαιρα που επικράτησε σήμερα στα δικαστήρια Λαμίας με τον Αλκέτ Ριζάι να εξαπολύει οξύτατη φραστική επίθεση στον πρόεδρο της έδρας.

Ο Ριζάι μεταφέρθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια Λαμίας από τις φυλακές Δομοκού και εμφανίστηκε ιδιαιτέρα προκλητικός απέναντι στην Εισαγγελέα και τον Πρόεδρο του Δικαστηρίου.

Μαζί με δυο ακόμη συμπατριώτες του, κρατούμενοι και εκείνοι στις φυλακές Δομοκού, ανέβηκαν τα σκαλιά του Δικαστικού Μεγάρου, συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών. Οι τρεις βαρυποινίτες κάθισαν στο εδώλιο με την κατηγορία της οπλοκατοχής, αφού στο κελί τους βρέθηκαν αυτοσχέδια μαχαίρια, σε έλεγχο σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλκέτ Ριζάι ήταν ιδιαίτερα προκλητικός στο δικαστήριο, ζητώντας να δει φωτογραφίες από τα μαχαίρια, ενώ έκανε ερωτήσεις σε επιθετικό τόνο στην Εισαγγελέα της έδρας. «Είστε εδώ για να απαντάτε και όχι να ρωτάτε…», ήταν η απάντηση από τον Πρόεδρο του Δικαστηρίου, που διέκοψε γα λίγο τη δίκη μετά την ένταση που δημιουργήθηκε.

Μετά την ανακοίνωση της ποινής, που ήταν 3 χρόνια για τον έναν και 26 μήνες για τον Αλκέτ Ριζάι και τον άλλο κατηγορούμενο, ο Αλβανός βαρυποινίτης επιτέθηκε φραστικά στον Πρόεδρο της έδρας λέγοντας «Άντε γ@……ρε….» και διάφορες άλλες ύβρεις.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις