Το έκανε και πάλι το "θαύμα" της η ελληνική εφευρετικότητα, δείχνοντας ότι δεν χρειάζεται "εισιτήριο", ούτε καν στο Μετρό όταν κλείνουν οι πύλες στους σταθμούς.

Και αυτό γιατί διαψεύστηκαν όσοι πίστευσαν ότι με το που θα έκλειναν οι πύλες στο Μετρό θα σχηματίζονταν ουρές από επιβάτεςπου θα έτρεχαν να βγάλουν εισιτήριο.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα σταβίντεο, δεν υπήρξε ιδιαίτερος συνωστισμός όταν έπεσαν οι μπάρες διότι με το ένα εισιτήριο περνούσαν δύο και τρία άτομα μαζί. Όσοι δεν είχαν μαζί τους κάποιο εισιτήριο, τους προτιμούσαν να χωθούν πίσω από τον μπροστινό τους που χτυπούσε το εισιτήριο στην πύλη παρά να χάσουν χρόνο πηγαίνοντας στα εκδοτήρια.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Υπήρχαν βέβαια και οι εξαιρέσεις, καθώς κάποιοι επιβάτες που δεν είχαν μαζί τους εισιτήριο έκαναν μεταβολή προς το εκδοτήριο μόλις αντίκριζαν τις πύλες κλειστές.

Οι πύλες έκλεισαν στις 10 το πρωί της Τρίτης σε τουλάχιστον 13 σταθμούς των γραμμών 2 και 3 του μετρό και θα παραμείνουν κλειστές σε μόνιμη βάση, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που εξυπηρετούν ειδικές κατηγορίες πολιτών, στο πλαίσιο της εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτήριου.

Πρόκειται για τους σταθμούς από την Εθνική Άμυνα έως το Σύνταγμα, στην γραμμή 3 και από τα Σεπόλια έως και τη Δάφνη στη γραμμή 2.

Ανοικτές θα παραμείνουν οι πύλες στους σταθμούς Μοναστηράκι, Ομόνοια και Πανεπιστήμιο..

Με πληροφορίες: protothema.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις