Η τράπεζα η οποία χρηματοδοτεί την πολεμική μηχανή της Τουρκίας λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια στην Κομοτηνή και τη Ξάνθη, δίνοντας δάνεια για αγορά γης και επενδύοντας τα κέρδη της στον εξοπλισμό των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων!!!

Δηλαδή η χώρα μας παρέχει την άδεια να λειτουργεί μια τουρκική τράπεζα με δύο υποκαταστήματα -τα κεντρικά της είναι στην Αθήνα- σε δύο πόλεις της Θράκης η δράση της οποίας είναι γνωστή.

Η αγροτική τράπεζα Ziraat χρηματοδοτεί τις αγορές γης, ωστόσο το απίθανο είναι ότι εν συνεχεία της τα κέρδη προορίζονται για τουρκικά όπλα!

Στην ιστοσελίδα της η Ziraat γράφει για την ιστορία της:

Η Τράπεζα Ζιραάτ, της οποίας οι ρίζες εκτείνονται από το 1863, κατέχει το πιο διαδεδομένο τραπεζικό δίκτυο εξυπηρέτησης της Τουρκίας. Η Τράπεζα Ζιραάτ από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα μετέφερε κεφάλαια σε όλα τα τμήματα της οικονομίας, παρήγαγε αξία και αποτέλεσε έναν από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της ανάπτυξης της χώρας.

Η Τράπεζα που διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα ενεργητικά στον τομέα που δραστηριοποιείται, κατευθύνει το χώρο με πλούσια προϊόντα και ποικιλία υπηρεσιών, με την ασυναγώνιστη γνώση και εμπειρία της αγοράς, με την συνεργική δράση συνδεόμενων υποκαταστημάτων, το υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό και την ισχυρή οικονομική της διάρθρωση.

Η Τράπεζα Ζιραάτ, παράλληλα με την ύπαρξη άνω των 1.700 καταστημάτων στην Τουρκία, δραστηριοποιείται σε 18 χώρες του εξωτερικού με πάνω από 80 καταστήματα.

Η Τράπεζα Ζιραάτ συνεχίζει να δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με τα καταστήματα που διατηρεί στην Αθήνα,τηνΚομοτηνήκαιτηνΞάνθη.

Το militaire.gr δημοσιεύει και επίμαχη φωτογραφία με τα αρματαγωγά τουρκικής κατασκευήςTCG Sancaktar (L403) & TCG Bayraktar (L402),τα οποία όπως φαίνεται από τα αναρτημένο πανό είναι …χορηγίας ZIRAAT!

Το θέμα έχει έρθει στη Βουλή μέσω του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου ο οποίος έχει μιλήσει για «ύπουλο σχέδιο της τουρκικής τράπεζας Ziraat στη Θράκη».

Όπως έχει πει ο ανεξάρτητος βουλευτής, «ακίνητα και ιδιοκτησίες γης αλλάζουν χέρια και το χώμα στη Θράκη βάφεται τουρκικό. Οι Έλληνες της ακριτικής περιοχής αδυνατούν να ανταποκριθούν στις τραπεζικές υποχρεώσεις τους και πέφτουν στα “νύχια” της τουρκικής τράπεζας Ziraat, που δανείζει εύκολα μουσουλμάνους της περιοχής, εγγράφοντας υποθήκες υπέρ του τουρκικού Δημοσίου, οι οποίοι αγοράζουν ακίνητα και χωράφια μέσω πλειστηριασμών των ελληνικών τραπεζών».

Πηγή: militaire.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις