Συγκλονίζει ο θάνατος του 20χρονη φοιτητή, που το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε νεκρός σε προαύλιο χώρο στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο 20χρονος Δαβίδ έφερε βαριές κακώσεις σε θώρακα, λεκάνη, στα άκρα και στην κοιλιακή χώρα, που συνάδουν με θάνατο από πτώση.

Ο νεαρός εικάζεται ότι έπεσε από την ταράτσα του κτιρίου του τμήματος Φυσικής. Ωστόσο οι αρχές εξετάζουν αν πρόκειται για ατύχημα, αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια.

Παράλληλα, στην ταράτσα εντοπίστηκε και ένα άδειο μπουκάλι βότκας, ενώ αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα δείξουν αν ο νεαρός είχε καταναλώσει αλκοόλ

Φίλοι του άτυχου νεαρού δήλωσαν στο Πρώτο Θέμα: «Λυπήθηκα πάρα πολύ μόλις έμαθα για το θάνατο του Δαβίδ, γιατί ακούσαμε για ένα άτομο που βρέθηκε νεκρό στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης και αναρωτιόμασταν πως και γιατί συνέβη αυτό. Τον γνώριζα πολύ λίγο γιατί δεν είχαμε κοινές παρέες, ήταν ένα ήσυχο και καλό παιδί. Ακούγονται πολλά, ότι μπορεί να έπεσε μόνος του από την ταράτσα, δεν μπορώ να ξέρω τι είναι αλήθεια αλλά δεν είδε και κανένας τίποτα από όσο γνωρίζω».

Ο νεαρός ήταν γιος πολύτεκνης οικογένειας από τα Καμμένα Βούρλα και σπούδαζε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Πηγή φωτό: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις