Βγήκε από το σπίτι του, όπου ήταν ταμπουρωμένος για πάνω από έξι ώρες, ένας ηλικιωμένος συνταξιούχος στην Παραλία Πατρών. Συνομίλησε με τον διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ ο οποίος κατάφερε να τον βγάλει από το σπίτι και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Από τις 9 το πρωί του Σαββάτου, ο άνδραςταμπουρώθηκε στο σπίτι του επί της οδού 25ης Μαρτίου και ισχυριζόμενος πως φέρει μαχαίρι, εξέφρασε την πρόθεσε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Αιτία τα ελάχιστα χρήματα που του καταβάλλονται ως σύνταξη.

Αίτηματά του ήταννα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, τον Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσο Πετρόπουλο και τονΕισαγγελέα Πατρών.

Nωρίτερα ο κ. Πετρόπουλος σε επικοινωνία που είχε με το tempo24.gr, παρείχε διευκρινιστικές πληροφορίες για το θέμα του 59χρονου, δηλώνοντας πως έχει λάβει από την πρώτη στιγμή που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει (5-3-208) γιατί δεν του εκδιδόταν η σύνταξη, το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ, ως αναδρομικά και λαμβάνει κάθε μήνα επιπλεόν 60 ευρώ στη σύνταξη του.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόκειται για το ίδιο άτομο που στις 5 Μαρτίου του 2018, απειλούσε να αυτοκτονήσει με καραμπίνα, διαμαρτυρόμενος για θέμα που είχε προκύψει με τη σύνταξη του.

Μάλιστα τότε είχε ζητήσει να επικοινωνήσει και πάλι με τον Υφυπουργό Εργασίας, όπως και έγινε, με τον Υφυπουργό να διαβεβαιώνει τον παρολίγον αυτόχειρα πως θα διευθετηθεί το θέμα του, όπως και έγινε.

Πηγή: tempo24.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις