Αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα που υπήρξε με πτήσεις στο πολιτικό αεροδρόμιο του Αράξου, σύμφωνα με όσα ανέφερε στον αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Κώστα Καρπέτα, ο αερολιμενάρχης Γιώργος Γκουβίτσας.

Το πρωί της Πέμπτης,ο αντιπεριφερειάρχης είχε επισκεφθεί το αεροδρόμιο, προκειμένου να ενημερωθεί για το έκτακτο πρόβλημα που είχε προκύψει, σχετικά με τον έλεγχο του ραδιοβοηθήματος προσέγγισης.

Παράλληλα, ο Κώστας Καρπέτας είχε αποστείλει επιστολές προς την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, τον διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Κωνσταντίνο Λυντζεράκο, την οποία κοινοποίησε και προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, ζητώντας να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να αντιμετωπιστεί το ζήτημα, επισημαίνοντας την καθοριστικής σημασίας συμβολή των πτήσεων από και προς το πολιτικό αεροδρόμιο του Αράξου, για την τουριστική ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με τον Κώστα Καρπέτα, «από την πρώτη στιγμή είχαν δοθεί διαβεβαιώσεις για άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος, γεγονός που επαληθεύτηκε μερικές ώρες αργότερα και πλέον εκτελούνται κανονικά όλες οι πτήσεις».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις