Την προφυλάκιση ενός 44χρόνου από τα Σφακιά για την υπόθεση εξαφάνισης από τις 7 Μαρτίου και θανάτου 70 χρόνου από την ίδια περιοχή, αποφάσισαν αργά το μεσημέρι, μετά την απολογία του κατηγορουμένου, ανακρίτρια και εισαγγελέας.

Ο 44χρόνος που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της περιύβρισης νεκρού είχε συλληφθεί την Τρίτη μαζί με τον αδελφό του 39 ετών, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών που είχε συγκεντρώσει η αστυνομία για εμπλοκή και των δύο στην υπόθεση και χθες το βράδυ, υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου είχε μεταφέρει τη σορό και το αυτοκίνητο του θύματος, μεταξύ των περιοχών Αγιάς και Αλικιανού αναλαμβάνοντας παράλληλα την ευθύνη για την δολοφονία του 70 χρόνου.

Όπως δήλωσε μιλώντας για την υπόθεση, ο διοικητής της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χανίων Παρασκευάς Χινόπουλος η σορός του 70 χρόνου βρέθηκε θαμμένη σε χωράφι, σε βάθος έξι μέτρων και το αυτοκίνητο σε βάθος πέντε μέτρων. Για επαγγελματικό χειρισμό στην εξιχνίαση της υπόθεσης εκ μέρους του προσωπικού της υποδιεύθυνσης ασφαλείας που την χειρίσθηκε έκανε λόγο ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων Γιώργος Λιμπινάκης.

Το αυτοκίνητο του θύματος μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων, ενώ αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε ο 70 χρόνος, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης πραγματοποιήθηκε από τον ιατροδικαστή Κρήτης.

Ο 39χρόνος αδελφός του 44 χρόνου που είχε συλληφθεί για την ίδια υπόθεση, μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Έξω από το δικαστικό μέγαρο Χανίων όπου και οδηγήθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι βρέθηκαν συγγενικά πρόσωπα και από τις δύο οικογένειες ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης.

Στο σημείο βρισκόταν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Πηγή φωτό: Flashnews.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις